Nasil söyleyeceğim

Hangisi ya? Hiç konu açtı mı bununla ilgili? E madem ikisi de değil 5 yıldır ferhansın vanda takılmadığı adam kalmadı. Doktor manitasıyla tatillere giderken sorun etmeyen adamın kafasına saksı mı düştü ne oldu anlamadım. Ferhans da bunaltılmayı hiç sevmem, özgürlüğüme düşkünüm diyor ama adam kıskanınca içten içe hoşuna gitmiş :işsiz:
Evet ya o zaman nasıl yapmıştım hatırlamıyorum valla

eee bu fuckbuddy degil ki.
milletin kapatmasi olacaksan da o isler böyle olmuyor.
insanlar ev tutuyorlar kapatmalarina, para döküyorlar. ya da eskort tutuyorlar bu isler icin geceligi tonla para ödüyorlar .
sen kendin zaten memursun, calisip duruyorsun. gelen adami da evinde ağırlıyorsun, hizmetini de veriyorsun.
elde var sifir
bir de adam senj rezerve ediyor "aramiza kimseyi alma" diye
oldu canim
kendin konu actin daha yeni, her mesajda da yazip duruyorsun vucudumun eski güzelliği kalmadi, eskisi gibo degilim bilmemne diye. ki daha otuzlarin basindasin. böyle böyle otuzların sonuna kadar gidersin. sonra o adam kendinden on kat güzel genc birini bulur evlenir, arasira sana ugramaya devam eder. sense yapayalniz - her gecen sene daha da yaslanan vucudunla adin cikmis halde seni sevecek adam beklersin
sacma sapan davranma.

O kadar katılıyorum ki.
Adam nasıl bencil nasıl gereksiz bi herif. İlişkisine engel olacak birini bulma'ymış lafa bak. Eminim kafasına yatan birini bulsa anında gider evlenir. Bizimki gibi toplumlarda fuckbuddy'lik açık ilişkiler falan sadece erkeğe hizmet eder. Kadın sadece suistimal edilir, malzeme olarak algılanır. Zaten normal bi fb ilişkisinde erkek kadına hükmedemez, kararlarına da karışamaz. Ama bizim milletin erkeğiyle gidip fb olursan sana kendi malı gibi davranır. Konu sahibi de sevildiğini hissettiği ciddi bi ilişki istiyor aslında, yoksa 3 günlük herifin seviyorum evlenecez laflarıyla kafası karışmaz. Kendini harcamaktan vazgeçip ne istediğini bi fark etmesi dileğiyle. ama terapi falan işe yaramış sanki, eskisinden daha sağlıklı geliyor yorumları bana.

Merhaba.geçen konumu büyük ihtimal hatırliyorsunuzdur. Asker sevgili adayım normalde yılbaşında gelecekti.ben de bu süre zarfında biraz daha düşünüp artık kararımı iletirim diye düşünüyordum.ama işler değişti.haftaya cuma gününden izin alıp haftasonunu benimle geçirmek istediğini söyledi.hatta ailesine haber vermeyip sadece benimle vakit getirecekmiş.yani bende kalması gerekecek.ya da ikimiz de İstanbula gelelim diye öneri sundu.telefonda yuvarlak laflarla geçiştirdim düşüneceğimi söyledim.şimdi yol ayrımına geldik.çünkü böyle bir durumda ne telefonla konuşabilirim ne de 5 senelik sevdiğim kişiyle görüşebilirim.kararım ilişkiyi bitirmek yönünde oldu.şimdi arkadaşımı feda etsem bu ilişkinin sonu belli değil.daha gerçekten beni çok mu seviyor yoksa takıntılı biri mi onu bile anlayamadım.sürekli de beni çok sevdiğini söylüyor.beni bırakma artık falan diyor.dediğim gibi takıntılı mi onu da anlayamadım ki.sabahtan kara kara düşünüyorum.çok vicdan yaptım. nasıl ilişkiyi bitirmek istediğimi ona söylemeliyim sizce? En az zararla nasıl çıkarım?
"istemiyorum" bitti. Neyin az zararı. Ha sen arada canım isterse elimin altında dursun diyorsan o iş yaş bilemem
Sen bu absürt hayattan ne zaman kurtuluyorsun ondan haber ver

"istemiyorum" bitti. Neyin az zararı. Ha sen arada canım isterse elimin altında dursun diyorsan o iş yaş bilemem
Sen bu absürt hayattan ne zaman kurtuluyorsun ondan haber ver
Fazla iyi davrandı bana sürekli sevgi sözcükleri kullandı.incitmek istemiyorum.vicdan yaptım.

O kadar katılıyorum ki.
Adam nasıl bencil nasıl gereksiz bi herif. İlişkisine engel olacak birini bulma'ymış lafa bak. Eminim kafasına yatan birini bulsa anında gider evlenir. Bizimki gibi toplumlarda fuckbuddy'lik açık ilişkiler falan sadece erkeğe hizmet eder. Kadın sadece suistimal edilir, malzeme olarak algılanır. Zaten normal bi fb ilişkisinde erkek kadına hükmedemez, kararlarına da karışamaz. Ama bizim milletin erkeğiyle gidip fb olursan sana kendi malı gibi davranır. Konu sahibi de sevildiğini hissettiği ciddi bi ilişki istiyor aslında, yoksa 3 günlük herifin seviyorum evlenecez laflarıyla kafası karışmaz. Kendini harcamaktan vazgeçip ne istediğini bi fark etmesi dileğiyle. ama terapi falan işe yaramış sanki, eskisinden daha sağlıklı geliyor yorumları bana.
Evet.hem ilaca başladım hem terapiye.farketmene sevindim.

Bana da daha ilk görüşmede bu kadar love bombing yapan adam şüpheli geldi. Eğer bitirmek istiyorsanız 5 yıllık ilişkim var bir yandan da seninle birlikte oldum şeklinde şey yapma. 5 yıllık ilişkim var, biz ayrılmıştık ama şimdi benimle barışmak istiyor ve ben onu seviyorum, 5 yılımı verdim ve ciddi düşünüyoruz, onunla devam etmek istiyorum deyin. Diye düşünüyorum. Diğer arkadaşların yorumlarını da alın. Dikkatli olun başınıza bela almayın. Hatta bence bitirecekseniz onunla hafta sonu falan kalıp birlikte olmayın.

Kiz sen 5 senedir birisiyle birlikteyken nasıl o anlattığın günde 10 çakışma hikayelerini yaşadın valla çözemedim seni hahahha
Buddy o da benim on yıllık vardı sevgilim olunca bırakıyordum sonra ayrılınca dönüyordum yeni ilişkiyi kopardık çok zordu

Evet.hem ilaca başladım hem terapiye.farketmene sevindim.

Sen uzman çavuşla devam et niyeti ciddiyse evlen artık 30 u da geçtin. ( Geç bir yaş değil evet ama onla bunla takılmalık zaman kaybetmelik bir yaş da değil)

Kendine bi yuva kur. 5 yıldır işsiz sevgilinle vakit kaybetme. Seni istese evlenirdi kendine iş bulur hayatını toplarlardı.

Erkek kadından statü olarak aşağıda olunca bunu kompleks yapıyor. Mutlu olamazsın FB ile zaten.

Yani şey gibi mi herkes herkesle çakışıyor herkes memnun evlenecek birini bulan alandan çekiliyor
Ya açıkçası herkes herkesle değil ama o onunla oluyor o cepte 😂 yani uzun süredir tanıdığınız biriyle cinsel ihtiyaç gidermek gibi ama onun dışında hani aynı anda bir sürü kişiyle de yapılmıyor bu tabii yapılabilir isteğe bağlı çünkü cinsel hastalık olsun davranış olsun güven olsun bir kişi daha kolay oluyor

Bızımde bır akraba var. Karın toklıguna bazen de zevk için koca koyu sıradan gecırıp uzak koylere kadar nam salmıs. Yas oldu 50 ama kapıda 18lıkte var 60 lıkta. Memnun mıllet. Ovunerek anlatıyor gunde 5,6 posta olmadan rahat edemıyom dıyo kocasıda memnun. Kalkmıyo bmmkı naparsa yapsın dıyı pırıl pırıl
Daha neler duyacak bu kulaklar, neler görecek bu gözler...

Ikisini de denedin tarafini seçemedin bence ikisinide terket ve bir sure dinlen, kendini dinle bıkıyorum bizle dalga geçiyorsun ama icten ice seviyorum da seni, o yuzden zarar gormeni istemem.

Bence sifir km yeni bir adam, yeni bir ilişkiyi denemelisin.

Bızımde bır akraba var. Karın toklıguna bazen de zevk için koca koyu sıradan gecırıp uzak koylere kadar nam salmıs. Yas oldu 50 ama kapıda 18lıkte var 60 lıkta. Memnun mıllet. Ovunerek anlatıyor gunde 5,6 posta olmadan rahat edemıyom dıyo kocasıda memnun. Kalkmıyo bmmkı naparsa yapsın dıyı pırıl pırıl
Vay anasini, bu kulaklar neler isitiyor, köylük yerlerin cümbüşü hicbir yerde yok, masallah

X