• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nasıl sokulur lutfen yardım

siz yazınca youtubeden izledim adam ucunu yaktı beş dk sonra pense ile çekti çok basitmiş

Oturdugum yerdede cıkarttırım herangı bı yere ama fişi yok
İşin ucunda hırsız damgası yemek var

Tanidik biri vaesa halletsin dedim o yuzden.
Ve kargo ucretini magaza karsilamak zorunda onlarin hatasi ara gonder söküp geri gondersinler.
Hirsiz damgasi yemeyecegin secenekler.
Nasil sökülür biliyorum evet ama bununla ugrasacagina cok daha yapman gereken basit cozumler var iste.: )

Arkadaslar
İzmire gıtmıstık bı tane jeans aldım bı magazadan
Guvenlık kılıdını cıkarmamıs kadın nasıl ötmedi onada sasırdım
Şimdi izmire gitme sansım yok nasıl sokebılırım
gecen gün benımde basıma geldı yaşadığım yerden uzak bu yerde alısverıs yapmıştım
ben napacaz derken edım Penseyı aldı ayırdı zarar vermeden kolay bısekılde çıkardık

Adı duyuşmuş bi magaza degıldı malesef
Normal butık gıbı bır yerdı
Fişinide bulamadık
Napıcam bn
İzmire gıdene kadar gıymeyecekmıyım bunu
Bı magazaya gotursem mazallah adım hırsıza cıkar
Başka bi yere de götürebilirsin. Mahalle arasındaki mağazalarda bile barkod sistemi var. Bi arkadaşımında başına geldi rica etti söktüler hemen

Siz hırsız misiniz? Hayir.
En fazla reddederler, başka yerde sorarsiniz. Ne düşündükleri neden bu kadar önemli?

Madem cekiniyorsunuz baska bir kiyafet fisiyle gidin magazaya. Siz kendinizi biliyorsunuz neticede ki hirsiz degilsiniz. Onemli olan da bu.

Ben kendimi bildikten sonra kimsenin ne düşündüğünün önemi yok gidin lcw gibi bir mağazaya durumu anlatın sökerlerse soksunler olmaz derlerse başka mağazaya gidebilirisniz.

Başka bir çözümü yok. Sen çıkartmaya çalışsan ya delinir ya izi kalır. Bir kısmı mürekkepli oluyor sanırım şehir efsanesi değilse. Eminim nette çözüm yolu vardır, çıkartma yöntemleri filan ama ne kadar sağlıklı onlar bilemem. O zaman duracak dolapta yapacak bir şey yok. Beş dakika sürmez çıkarttırman halbuki. Uzak bir semte filan git ne bileyim. Para vermiş, beğenmiş almışsın.

Kilidinde mavi yesil sari renkli tuplu gibi bisey olanlar murekkepli.

Cıkarttım kızlar
Çatalı aygazda ısıttım ortasına gecıre gecıre erıttım
Cıktı

Aklimizda bulunsun o zaman :D

Tanıdık bir mağaza varsa durumu açıklayıp çıkarttır
Dünya para verdiğim canım ceketi hiç ettim o mereti çıkarıcam diye

Tanıdık bir mağaza varsa durumu açıklayıp çıkarttır
Dünya para verdiğim canım ceketi hiç ettim o mereti çıkarıcam diye
Kızlar bı kere daha basıma gelmıstı
Anlanadıgım nasıl otöuyor bu seyler
Yokten yere hırsız damgası yıcez dalgın ınsanlar yuzunden

Adı duyuşmuş bi magaza degıldı malesef
Normal butık gıbı bır yerdı
Fişinide bulamadık
Napıcam bn
İzmire gıdene kadar gıymeyecekmıyım bunu
Bı magazaya gotursem mazallah adım hırsıza cıkar
Miknatisla deneseniz bi onlari yaptiklari seyde bi miknatis heralde.

Back
X