Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oturdugum yerdede cıkarttırım herangı bı yere ama fişi yok
İşin ucunda hırsız damgası yemek var
gecen gün benımde basıma geldı yaşadığım yerden uzak bu yerde alısverıs yapmıştımArkadaslar
İzmire gıtmıstık bı tane jeans aldım bı magazadan
Guvenlık kılıdını cıkarmamıs kadın nasıl ötmedi onada sasırdım
Şimdi izmire gitme sansım yok nasıl sokebılırım
Başka bi yere de götürebilirsin. Mahalle arasındaki mağazalarda bile barkod sistemi var. Bi arkadaşımında başına geldi rica etti söktüler hemenAdı duyuşmuş bi magaza degıldı malesef
Normal butık gıbı bır yerdı
Fişinide bulamadık
Napıcam bn
İzmire gıdene kadar gıymeyecekmıyım bunu
Bı magazaya gotursem mazallah adım hırsıza cıkar
Ne bılıyım kızlar cekınıyorum ısteMadem cekiniyorsunuz baska bir kiyafet fisiyle gidin magazaya. Siz kendinizi biliyorsunuz neticede ki hirsiz degilsiniz. Onemli olan da bu.
Hadi gozun aydinCıkarttım kızlar
Çatalı aygazda ısıttım ortasına gecıre gecıre erıttım
Cıktı
Başka bir çözümü yok. Sen çıkartmaya çalışsan ya delinir ya izi kalır. Bir kısmı mürekkepli oluyor sanırım şehir efsanesi değilse. Eminim nette çözüm yolu vardır, çıkartma yöntemleri filan ama ne kadar sağlıklı onlar bilemem. O zaman duracak dolapta yapacak bir şey yok. Beş dakika sürmez çıkarttırman halbuki. Uzak bir semte filan git ne bileyim. Para vermiş, beğenmiş almışsın.
Cıkarttım kızlar
Çatalı aygazda ısıttım ortasına gecıre gecıre erıttım
Cıktı
Kızlar bı kere daha basıma gelmıstıTanıdık bir mağaza varsa durumu açıklayıp çıkarttır
Dünya para verdiğim canım ceketi hiç ettim o mereti çıkarıcam diye
Miknatisla deneseniz bi onlari yaptiklari seyde bi miknatis heralde.Adı duyuşmuş bi magaza degıldı malesef
Normal butık gıbı bır yerdı
Fişinide bulamadık
Napıcam bn
İzmire gıdene kadar gıymeyecekmıyım bunu
Bı magazaya gotursem mazallah adım hırsıza cıkar
Açtım :)Miknatisla deneseniz bi onlari yaptiklari seyde bi miknatis heralde.
NasilAçtım :)
Aygazda catalı ısıttım