• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nasıl sokulur lutfen yardım

Gamzeeli

sueño de una mariposa
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2014
2.993
3.819
83
31
Arkadaslar
İzmire gıtmıstık bı tane jeans aldım bı magazadan
Guvenlık kılıdını cıkarmamıs kadın nasıl ötmedi onada sasırdım
Şimdi izmire gitme sansım yok nasıl sokebılırım

Gittiğiniz mağazayı arayın da bulunduğunuz yerdeki şubesini haberdar etsinler.
O şubeye gidip halledersiniz bence.
Adı duyuşmuş bi magaza degıldı malesef
Normal butık gıbı bır yerdı
Fişinide bulamadık
Napıcam bn
İzmire gıdene kadar gıymeyecekmıyım bunu
Bı magazaya gotursem mazallah adım hırsıza cıkar

Benim de basima gelmisti aynisi. Aldigim bodyde kilit kalmis. Cikarmaya calisirken bodyi ziyan ettim maalesef...

Adı duyuşmuş bi magaza degıldı malesef
Normal butık gıbı bır yerdı
Fişinide bulamadık
Napıcam bn
İzmire gıdene kadar gıymeyecekmıyım bunu
Bı magazaya gotursem mazallah adım hırsıza cıkar
Olsun yine de mağazayı ara,bence bir fikir sunarlar.

Benim de basima gelmisti aynisi. Aldigim bodyde kilit kalmis. Cikarmaya calisirken bodyi ziyan ettim maalesef...
Bnde cıkaramadım
Fişimde yok
Aldıgım yerde uzak
Ve oyle adı duyulmuş magazalardan degıl şubesı olsun
O degıl nasıl ötmemiş çantada
Giyemeyecegım galıba

Bana Trendyol'dan geldi bir kez alarmlı ürün. Mudo'da arkadaşım çalışıyor. Ona götürdüğümde açma zımbırtıları uymuyormuş Waikiki'ye götür dedi. Orada açtılar. Bir şey soran olmadı. Hırsız sandılarsa da sandılar ne yapayım.

Banada olmustu evde zorladik kot ceketti baya parada vermistim yirtilir diye daha fazla ugrasmadim aradim kendiniz cikaramazsiniz getirin dedi 1saat yol gittim cikardilar:110::110:

gittiğiniz mağazanın yerini hatırlıyorsanız google map üzerinden giderek mağazanın adını bulun.. netten de adını yazıp telefonunu bulun, durumu açıklayın.. kendi hataları olduğundan karşı ödemeli kargo ile halledebilirsiniz..

Bana Trendyol'dan geldi bir kez alarmlı ürün. Mudo'da arkadaşım çalışıyor. Ona götürdüğümde açma zımbırtıları uymuyormuş Waikiki'ye götür dedi. Orada açtılar. Bir şey soran olmadı. Hırsız sandılarsa da sandılar ne yapayım.
Ben cekınırım ama :(

Arkadaslar
İzmire gıtmıstık bı tane jeans aldım bı magazadan
Guvenlık kılıdını cıkarmamıs kadın nasıl ötmedi onada sasırdım
Şimdi izmire gitme sansım yok nasıl sokebılırım
Benimde basima geldi.bebek kiyafeti almistim hediye.tekrar cikarip bakmasam oyle verecektk.ben youtube den bi kac video izledm ama tehlikeli geldi atesle yakanlar falan vardi.siz bakin isterseniz.dediginiz gibi hirsiz damgasi yiyebilirsiniz.

Benimde basima geldi.bebek kiyafeti almistim hediye.tekrar cikarip bakmasam oyle verecektk.ben youtube den bi kac video izledm ama tehlikeli geldi atesle yakanlar falan vardi.siz bakin isterseniz.dediginiz gibi hirsiz damgasi yiyebilirsiniz.
Evet bnde vıdeosunu ızledım sımdıde
Adam fırlar fln dedı korktum
Yok yakın yada adı duyulmus bı yer olsa gıdıp cıkartıcam
Fişide ataeım vn genelde
Fiş olsa en azından bı magazada bıle cıkartttırırdım

Ben cekınırım ama :KK43:

Başka bir çözümü yok. Sen çıkartmaya çalışsan ya delinir ya izi kalır. Bir kısmı mürekkepli oluyor sanırım şehir efsanesi değilse. Eminim nette çözüm yolu vardır, çıkartma yöntemleri filan ama ne kadar sağlıklı onlar bilemem. O zaman duracak dolapta yapacak bir şey yok. Beş dakika sürmez çıkarttırman halbuki. Uzak bir semte filan git ne bileyim. Para vermiş, beğenmiş almışsın.

Hic magazada calisan bi arkadas komsu arkadasin arkadasi birisi yok mu.ve halletsin.olmadi ara magazayi kargo ucretini karsilamak zorunda gonder acsinlar

Hic magazada calisan bi arkadas komsu arkadasin arkadasi birisi yok mu.ve halletsin.olmadi ara magazayi kargo ucretini karsilamak zorunda gonder acsinlar
Oturdugum yerdede cıkarttırım herangı bı yere ama fişi yok
İşin ucunda hırsız damgası yemek var

Back
X