• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri nasıl sizcee? fikirlerinizz

nemida

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Mart 2008
1.301
8
116
İstanbul
çok beğendim bunuuu.. siz e dersiniz.. fikir verirmisiniz... bu resmi götürsem bi gelinlikçiye aynısını dikerler mi??

Eklentiler

• $prev_rosaclara10-1.jpg
    $prev_rosaclara10-1.jpg
    38,7 KB · Görüntüleme: 76
güzel sade ve şık bir gelinlik iyi bir gelinlikçi dikebilir mutlaka ama bazen dikimler hayal kırıklığı yaratabiliyor arkadaşarımdan biliyorum ddirek alsan çok mu pahalı yada satış noktası sana çok mu uzak

markasını bilemedim ki canım internetten buldum ama haklı olabilirsin belki araştırmakta fayda var.. gerçi muhtemelen pahalı markalı bir gelinlilk bu.. euro üzerinden fiyatı olanlardan galiba..

hımm anladım haziranda evleniyorum bende bu aralar istanbul kazan ben kepçe dolaşıyorum gelinlik için birşeyi farkettim gelinlik çok güzel olsa da senin hayal ettiğin gibi durmayabiliyor üzerinde o yüzden en azından tip olarak benzer bir gelinlik bulmanı ve denemeni öneririm internetten bayıldığım pek çok model olmadı üzerimde bi eğreti durdu çünkü ama bu gelinlik güzelmiş gerçekten şıklığı sadeliğinden gelen gelinlikleri seviyorum....

üst kısmı çok güzel ama eteğini pek beğenmedim canım tülü alıp dolandırmışlar gibi duruyor ama tabi zevkler tartışılmaz önemli olan senin içine sinmesi..

bence çok hoş bir model, ben de böyle sade modellere bayılıyorum :) ama diktirmeden önce bi benzerini bulup dene, belki kendi üzerinde hoş bulmayabilirsin.. bir de bence diktirmektense, hazırını bulmak daha mantıklı geliyor bana, her modeli her gelinlikçi istediğin şekilde dikemeyebiliyor.. tabi bir de kumaş kalitesi farkı olabiliyor...

Evet, bir arkadaşın da dediği gibi markası rosa clara. Türkiye'de sadece Beymen'de satılıyor ve fiyatlar 4000TL'den başlıyor. Zaten bu senenin bir modeli değil o yüzden ellerinde bulunacağından şüpheliyim. Dikimi kolay, şifon kumaş kullanacaklar iyisinden. Aynısı durur. Fiyatının da 2000TL'yi aşmaması lazım. Ben olsam max. 1500 öderdim. Hayırlısı olsun...

canım çok basit ya hiçbir albenisi yok. hiç beğenmedim gelin adayının herkesten daha fazla parıldaması lazım ogun ama bu gelinlikle imkansız:26:

:D tüm sade gelinliklerin altında aynı yorumlar oluyor :D gelinin dikkat çekmesi gerekir o gün seninki çok sade :D

allahım ya bu mantıkla nice gelin rezil ediyor kendini en mutlu günlerinde farkında değil misiniz? bu gelinlik çok güzel fotoğraftan bile kumaşının kalitesi belli. aynısını diktirebilirsen çok hoş olur peri kızı gibi olursun. mutluluklar

bu arada sade sevmeyenlere süper bi modelim var ibretlik :D

$nahoş.jpg

Yorumlarınız için ayrı ayrı teşekkür ederim, ayrıcaaaaa evet rosa claraymış bu gelinlik ve satılabileceği yeri de buldum çok teşekkür ederimmm :D En azından mutlaka gidip fiyatını sorarım bunun yoksa gözüm açık gider valla.. daha zamanı var benim gelinliğin ama şimdiden başka modellere bakıyorum bakıyorum dönüp gene bununla kıyaslar oldum, ben de öyle kabarık puf puf gelinlikleri sevmeyenlerdenim. O gün çok asil ve duru bir görüntüye sahip olmak ve çok zarif olmak istiyorum, bir de biz düğün düşünmüyoruz nikah olacak büyük ihtimalle böyle bir model uygun olur diye düşünüyorum, fiyatı çok pahalıysa gene de seçer miyim bilemiyorum ama müstakbel eşten izin çıktı gerçi.

yandan fotografını da buldum bildiğin peri kızı... bunun içinde sönük olabilmek mümkün mü. bir de duvak gelecek... saç makyaj.. :D

Eklentiler

• $prev_rosaclara8.jpg
    $prev_rosaclara8.jpg
    37,4 KB · Görüntüleme: 56
  • $prev_rosaclara2.jpg
    $prev_rosaclara2.jpg
    42,8 KB · Görüntüleme: 54
  • $prev_rosaclara10-1.jpg
    $prev_rosaclara10-1.jpg
    38,7 KB · Görüntüleme: 51
bence çok güzel bir gelinlik.. çok zarif ve kibar.. aynısını diktirebilirsen şahane olur.. fiyat olarakta bencede max 2000 TL yani daha fazla kesinlikle olmaması lazım..

bence çok güzel bir gelinlik.. çok zarif ve kibar.. aynısını diktirebilirsen şahane olur.. fiyat olarakta bencede max 2000 TL yani daha fazla kesinlikle olmaması lazım..

2000 tl ise gerçekten dediğiniz gibi yerinde yaptırılır hiç sorun değil zaten gelinlik fiyatları aşağı yukarı o civarda, inşallaaaaah öyledirrr hem 2010 modeliymiş bu eski yani..

bence harika bi tercih yapmışsın.. nefret edıyorum aşırı süslü pırıltılı kabarık gelinliklerden :19: zaten saçlar abartılı yapılıyo duvak oluyo abartılı bi makyaj yapılıyo bi de üstüne gelinlik abartı olunca bildiğin palyaçonun gelin versiyonu :1: okadar güzel kızları düğün günü nasıl o hale getiriyolar anlamıyorum gülmemek için kendimi zor tutuyorum üzülüyorum bi yandanda açıkçası ne kadar güzel kızdı bu ya ne hale gelmiş diyorum :50: bende evlenirken senın seçtiğin tarzda bi gelinlik düşünüyorum muthiş bi seçim :13:

Yorumlarınız için ayrı ayrı teşekkür ederim, ayrıcaaaaa evet rosa claraymış bu gelinlik ve satılabileceği yeri de buldum çok teşekkür ederimmm :D En azından mutlaka gidip fiyatını sorarım bunun yoksa gözüm açık gider valla.. daha zamanı var benim gelinliğin ama şimdiden başka modellere bakıyorum bakıyorum dönüp gene bununla kıyaslar oldum, ben de öyle kabarık puf puf gelinlikleri sevmeyenlerdenim. O gün çok asil ve duru bir görüntüye sahip olmak ve çok zarif olmak istiyorum, bir de biz düğün düşünmüyoruz nikah olacak büyük ihtimalle böyle bir model uygun olur diye düşünüyorum, fiyatı çok pahalıysa gene de seçer miyim bilemiyorum ama müstakbel eşten izin çıktı gerçi.

yandan fotografını da buldum bildiğin peri kızı... bunun içinde sönük olabilmek mümkün mü. bir de duvak gelecek... saç makyaj.. :D

canım çok güzelmiş. eğer diktirmek istersen, rosa clara, pronovias, vera wang, sn patrick modellerini çok iyi bien ve diken biri var Kadıköy'de 2000-2500 arasına dikiyor herşeyiyle. Ben de Pronovias'tan beğendim, ona diktiriyorum. Daha önce de yakınlarımdan 2 kişiye dikti ve çok güzel yönlendiriyor, fikir veriyor. Düşünürsen, Kadıköy Gülerdem.

Bir de aşağıya eklediğim model var, ona da bak. Çok zarif. $ge.jpg

canım çok güzelmiş. eğer diktirmek istersen, rosa clara, pronovias, vera wang, sn patrick modellerini çok iyi bien ve diken biri var Kadıköy'de 2000-2500 arasına dikiyor herşeyiyle. Ben de Pronovias'tan beğendim, ona diktiriyorum. Daha önce de yakınlarımdan 2 kişiye dikti ve çok güzel yönlendiriyor, fikir veriyor. Düşünürsen, Kadıköy Gülerdem.

Bir de aşağıya eklediğim model var, ona da bak. Çok zarif. Eki Görüntüle 361025

çok teşekkürler canım kesinlikle gidip bir konuşurum.. :)

bence harika bi tercih yapmışsın.. nefret edıyorum aşırı süslü pırıltılı kabarık gelinliklerden :19: zaten saçlar abartılı yapılıyo duvak oluyo abartılı bi makyaj yapılıyo bi de üstüne gelinlik abartı olunca bildiğin palyaçonun gelin versiyonu :1: okadar güzel kızları düğün günü nasıl o hale getiriyolar anlamıyorum gülmemek için kendimi zor tutuyorum üzülüyorum bi yandanda açıkçası ne kadar güzel kızdı bu ya ne hale gelmiş diyorum :50: bende evlenirken senın seçtiğin tarzda bi gelinlik düşünüyorum muthiş bi seçim :13:

aynen senin düşündüğün gibi düşünüyorum.. herşey abartılı. vitrinlerde öyle gelinlikler görüyorum ki ya pastaya benziyor ya koltuğa :)) giyeni de palyaço ediyor, yıllar sonra bakıp diyecekler ki ne biçim bişey giymişim ben o gün :))

Back