Saç Uzatma Yöntemleri nasıl saç uzatıyorsunuz yardım!!

glargine

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2013
124
33
68
Balıkesir
merhabalar herkese :) önceden bahsettiğim gibi upuzun saçlarımı kaybettim ve tekrar uzatmak istiyorum.saçlarımı en son kestirdiğimde omuzlarımdaydı 13 ay boyunca hiç kestirmedim ve açıkcası sınavlar yüzünden çok fazla ilgilenmedim bile. bu 13 ayda omuzumdan aşağı zor uzayan saçlarım belime kadar uzadı ama kırıklar o kadar çoktu ki kuaföre gittim kırıklarını alayım derken yine omuzuma kadar geldi nerdeyse. size sormak istediğim sağlıklı saç nasıl uzatıyorsunuz? malesef saçlarım normal haliyle hiç güzel olmadığı için düzleştirici yada maşa kullanıyorum böyle olunca kırılıyor. kırılınca sağlıklı olsun diye gidip kestireyim diyorum uzadığından daha fazlasını kesiyo yine kısacık saç hem sağlıklı hem uzun saçlara sahip olan bayanlar yardım

sinamekili kür denedin mi canım?

Asla marketten şampuan almıyorum, kuaförüme gidip profesyonel ürünler alıyorum. Saç düzleştiricisini de mecbur kalmadıkça çok nadir kullanıyorum. Bunun yerine fön çektirmeyi dene. Hem çok daha az kırıyor, hem de saçın bu kadar ısıya maruz kalmıyor. Ya da ısıya dayanıklı koruyucu sprey alabilirsin. 2 Ayda bir kırıklarını aldırıyorum, ama sadece kırıklarını. Profesyonel saçları kırmayan bir tarağım var. Bir de en önemlisi saç bakım yağı kullanıyorum. Saç açıcı özelliği olan. Bir de ceviz badem yemek de zamanla etkisini belli ediyor. Kolay gelsinnn

Saç için hangi ürünleri kullanıyorsun canım,bir de tarağı da merak ettim nasıl bişey?

Saç için hangi ürünleri kullanıyorsun canım,bir de tarağı da merak ettim nasıl bişey?

Matrix Biolage Bamboo serisini kullanıyorum. Tabi bu benim saç yapıma uygun, işlem görmüş saçlar için. Tarak da Marlies Möller New Classic Brush.

ahşap tarak kullanmak koruyormuş saçı, bir de saç fırçasının ucunun düz olması gerekiyormuş, yani hani fırçaların ucu top top olur ya,o kırıyormuş saçı.
Ben şöyle çözüm buldum, saçımı sadece banyoda açıyorum, diğer zamanlarda taramamaya çalışıyorum, dolaşır gibi olursa da parmaklarımla açıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…