Doğuştan olanı ve sonradan olanı diye ayırabilirmiyiz acaba diye düşündüm bi an !
Ben, sonradan olanı hakkında yazim şimdilik :)
Hımmmm, kendimden pay biçersem, otu boku okurum, her ama her gördüğüm şeyi, insan hayatı, deneyimlerini, maceralarını, üzüntülerini dinlerim izlerim analiz ederim dinlerkende.
Bol bol belgesel izlerim, (hayvan belgeseli değil) kültür, tarih, toplumlar, bilim, teknoloji, psikoloji vs ne kadar diğer insanların çoğunluğunun sıkıldığı zap yaptığı konu ve belgesel varsa mutlaka izlerim !!!
Hiç kimseyi küçük görmem, ama hiç kiimseninde benden büyük olmayacağı gerçeğini aklımdan çıkarmam örneğin.
Beni engelleyen kısıtlayan bilgi ve görüşe, sabit statik ruh haline sahip insanlardan ve etkilerinden uzak dururum.
Negatif elektrik yayan herkesten kaçarım, uzaklaşırım, ve onlar yokmuş gibi düşünür yaşarım. elimden geldiğince.
Hımmm başka başka, he sık sık kendimi zorlarım, rastgele ilgimi az çok çeken bir konu seçer o konu üzerinde makale yazarım oturup, sonra silerim.
Silmeye kıyamadıklarımı saklarım.
Diğer insanların söyledikleirni dinlerim kulak veririm ama düşüncelerimi etkilemeye başladıkları çizgiyi bilmek için devamlı analiz ederim her kelimesini her vücut hareketini.
O çizgiyi bilip ondan sonraki etkilerini ayıklarım o anda.
Vs. Vs. Vs.