• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Nasıl oyalıcaz ???

mugumugu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2008
268
2
96
İstanbul
Kızlar bebekleri evde nasıl oyalıcaz neler yapıyosunuz . Benim kızım 7 aylık evde bütün gün zorlanıyorum oyuncaklardan çok kısa sürede sıkılıyo . Emekliyo bide olmayacak yerlere gidiyo başedemiyorum . Sizin kullandığınız oyalanabilecek oyuncak, alet , vs .... bişeyler var mı ? İçinde uzun süre durabileceği bişey ne bilim bi fikir yaa ...

ah ahh benim cadı 5.5 aylık ama hiç durmuyo bezen balkonda bazen odaları gezerek bazen parkta ama hemen sıkılıyo bende senin gibi ne yapsam diye kara kara düşünüyorum...

biz o zamanları bi de kışınn atlattık.
kah aynaya bakarak.
kah camdan dışarı bakıp sokaktakileri anlatarak.
kah komşu gezerek.
aktivite masanız var mı ?

canım sen ne kadar değişik şeyler yapsan o her zaman bir fazlasını bekleyecektir...
bana kalırsa oyuncakları ile zaman geçirin derim...ağlarsa değişik bir oyuncakla değişik sesler çıkar mesela...
ama oda oda gezdirmek olmadı balkona
çıkarmak oda olmadı oyuncak vermek onu beklentileri fazla olan bir bebek yapar diye düşünüyorum...

hahaa bilen duyan varsa banada haber versin lütfen..

zira fireni olmayan bi canavarım var:))

biz bi orduyuz teyzeler dayı annane dede hepsi ona deli..aşık bi baba..hep ilgi hep oyun üzerinde ama benim minik canavarım hep olmazların peşinde..

artık çare aramaktan vazgeçtim ben:)herşyden hemen sıkılıyo..bide benimki çoktan ayaklandı siz düşünün halimi..gördüğü her yere tırmanmak ve sonra vazgeçip başka maceralara atılmak bizi oyalıyo ancak:))

aktivite masası nasıl bişey?

normal çocuklar için bi tür oyalıycı masa..müzikli ışıklı filan..
bazen gerçekten oturup on dakika bunun gibi oyuncaklarla oynayabilen bebekler var mı çok merak ediyorum:))sanırım benim oğlum onu tırmanma aracı olarak kullanır..

Back