Nasıl oluyor bu kendini sevmek?

rakbenadam

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2014
579
471
32
Hanımlar merhaba okuyup durdugum ama bi ifade bulamadığım sorularım için sizden yardım almak istedim.
Kendinize nasıl değer veriyosunuz, hatalarınızı kabullenip affediyosunuz kendinizi seviyorsunuz.Ben her akşam kendimi sorgulamaktan iyice soğudum kendimden.Alınganlıklardan kurtulmak,kafaya bişey takmayan kendi değerinin biilincinde olan bi insan olmak istiyorum artık bana yol gösterin lütfen.

bilinçaltını temizlemezse n beynın susmaz ve bunun bir te yolu yok malesef butun yolları denemelı sen de ıse yarayacagını düşündüklerinde sistemli ve ısrarcı olmalısın

mesela meditasyon, yoga, olumlamalar ...
çok okumak bol yürüyüş yeliş alanlarda zaman geçirmek .....
bir işi başarmak, sevdiğin insnalarla zamanlar geçirmek

buna benzer bol bol iyilik halini yaşamında uzun süreli aktif etmeden bu iş olmaz
ama devam edersen gercekten işe yarar
olumlamalar kısa vadede işe yaramıyor görunur ama işe yarar tutarlı ol

sana olumsuz yansıyan her şeyı yasamından temızle süpürme işlemi yap

iyilik ve sevgiyle kal canım ışığın bol olsun

Hanımlar merhaba okuyup durdugum ama bi ifade bulamadığım sorularım için sizden yardım almak istedim.
Kendinize nasıl değer veriyosunuz, hatalarınızı kabullenip affediyosunuz kendinizi seviyorsunuz.Ben her akşam kendimi sorgulamaktan iyice soğudum kendimden.Alınganlıklardan kurtulmak,kafaya bişey takmayan kendi değerinin biilincinde olan bi insan olmak istiyorum artık bana yol gösterin lütfen.
O zaman enerji gönderiyorum size
Pozitifffff:KK24:

Kendini sevmenin tek yolu kendini mutlu etmekten geçiyor. Önce seni mutsuz eden insanları hayatından çıkar sonra kendine bir tatlı ısmarla . Sürekli kendini ödüllendir. İyi yaptığın her şey için ayna karşısına geç ve kendine güzel cümleler sirala. Hatalarina odaklanmak yerine olumlu yanlarını düşün sürekli.

• Beğen
Reactions: iiz
Kendini sevmenin tek yolu kendini mutlu etmekten geçiyor. Önce seni mutsuz eden insanları hayatından çıkar sonra kendine bir tatlı ısmarla . Sürekli kendini ödüllendir. İyi yaptığın her şey için ayna karşısına geç ve kendine güzel cümleler sirala. Hatalarina odaklanmak yerine olumlu yanlarını düşün sürekli.
EVET böyle böyle ilk adım atılıyor sürekli ve istikrarlı olunca bütün bunlar sandıgımızdan daha faza işe yarıyor

Bende de bu sorun var, mesela katı kurallarım var hayata karşı: şu saatte uyumalıyım diye. Bazen o saatte uyuyamadığımda, uykum kaçtığında kendime çok kızıyorum ve strese giriyorum, kurallarımda esnek değilim. Bazen canım yemek yemek istemediğinde neden yemedim diye kendimi cezalandırıyorum. Kendimi robot olmaktan çıkarıp insan olmayı ve duygusal yanımı, mutsuz yanımı kabullenme süresi zaman alıyor. Bende hala kendimi kendim olduğum için sevmeğe çalışıyorum. Kendime ceza kesmemeyi, kurallarımda esnek olmayı, her ne hata yapıyorsam yapayım kendimi sevmeye çalışıyorum. İnşallah içimdeki o küçük masum çocuğun yaramazlık yapmasına bile izin veririm bu da bir süreç

X