İlk mesajınızda "kırmak değil niyetim" demişsiniz. Bunun farkında olduğumu belirtmek isterim. Sonuçta aile büyüklerinizin düşüncesi, siz de o düşüncelerle yetiştiğiniz için aynı düşünceyi savunuyorsunuzdur büyük ihtimalle.
Bu boşanmış gelin adayının sizlerin gözünde başka kusuru var mıdır bilemeyeceğim. ama hep boşanmış olabileceği/olduğu üzerinde durmuşsunuz. Yaş farkı sorunu bile sonradan ortaya çıkmış.
Çok yakın bir tarihte (kalpsiz diyebilirsiniz burada bana) boşanmış bayan olmanın çok büyük bir leke olduğunu, ya da nasıl diyeyim hayatta bir daha mutlu olamayacağını vb düşünceleri savunan bir aile (özellikle de anneyi anlayamıyordum) Allah tarafından öyle bir ders aldılar ki, herkesin ağzı açık kaldı. Ne mi oldu: kızları boşandı!
Fazla söze gerek yok sanırım, bu olay artık benim bu konuda herkese anlatabileceğim bir ibret hikayesi oldu.
29 yaşında bir insanın hayatına bu kadar müdahele edebiliyorsa aile bireyleri, kuzenler, o erkekle evlenecek olan bayana zaten acırım ben. Umarım dediğiniz gibi boşanmış bir bayansa o bayan, inşallah evlenmezler de 2. defa acılar yaşamaz.