ozaman sana tek tavsiye edeceğim eğer kendin yapacağından şüpeliysen kuaförde yaptırman kumral tutabilir kahve tonları tutabilir bu rengin üstüne kahve tonları güzel olabilir çünkü sonra biraz akma yapar renk oturduğunda daha güzel olur eğer kendin yapacaksanda güzel bir kahve tonu beğen içine çok değil ama azcık fındık tanesi kadar küllü kat turunculuğuda önler aldığın kozmetikçi işten anlayan olsun seçtiğin renge göre hangi küllüyü katacağını söylesin ama tekrar söylüyorum fındık tanesi kadar kızıllığı ve turunculuğu alması için.. aslında hangi rengi beğendiğini söylesen ben kozmetikçime sorarım ben hep ona danışırım
sana özel mesaj gönderemiyorum.sen yazarsan mailini eklerim.
canım loreal türk kahvesi 4,15 herhangi bir kızıllık yada turunculuk yapmadan kapatabilecek bir boya kahve tonunda ona bir bak istersen herhangi bir katkı yapmadan boyayabilirsin bu boya kapatır renkte hoşuna giderse eğer
ya sorun yaptırmakda değil sadece bunu kuaföre kabul ettirmektecanım ben şimdi kozmetiğide aradım sordum kapatır o boya sarıyı güzel kapatır bir sorunda olmaz dedi kızıllık turunculuk yapmaz dedi canım bir kuaförüne danış oda aksini söylemeyecektir eminim her boyada hafif akma olur ama bu rengin daha iyi oturmasını sağlar bu arada saçlarında yıpranacak haliyle nem maskesi kullanmayı ihmal etme haftada bir
fatma boyatmaya gitti kuaföre.
canım senin adına sevindim.opuyorumnanaktanhangi renge boyadın:uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?