Nasıl öğrenebiliriz ?

melikediyebir1

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2023
35
13
3
Merhaba arkadaşlar nişanlım Konyalı kendisi sarışın yeşil gözlü irlandalılara benziyor yani bazen Türk sanmıyorlar taksiye biniyoruz yabancı sanıyorlar nişanlımı , abisi falan’da sarı yedi göbek Konyalılar e devlette de böyle ama ben eskilerden bi göçmenlikleri olduğunu düşünüyorum kimse Konyalı olduğuna inanmıyor Konyalılar sarışın mı olur , her neyse sorum şu e devlet dışında bunu öğrenebileceğimiz bir şey var mı?

Kendisi varr

Elbette vardır ama yani diyorum ya yabancı sanıyorlar o derece bir de Konya’da bu kadar sarışın olması çok garip geliyor bana

Erkek kardesim ile ben birbirimize hiç benzemeyiz ama kardeşimi kim görse yabancı zannediyor hatta gittiği markette restoranda vs kapıda direkt ingilizce konuşmaya başlıyorlar yada sahil de filan yürüyüş yapıyoruz kardeşimi işaret edip bu kesin yabancı diyorlar hatta Türk olduğuna inanmayanlar bile oluyor yok kesin yabancisin diyorlar

Bildiğim kadarıyla bizim ailede göçmenlik var anne tarafından hem baba tarafından kardeşim sarışın beyaz tenli hatta baba tarafimin kökü çok eski kuşak ilk konya yerlesme durumu olmuş sonra İzmir oradan Mersin

Biz yedi göbek esmer kara kaşlı kara gozluyuz. Abimin karısı da aynı öyle yigenim sarışın mavi gözlü mermer tenli. Hiç gocmenligimiz yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…