Nasil avukat olunur part 3 gelicek birazdanşaka mısınız?
ya da şey yazılımcı??? ay nesi zor kiiii 10101010 kod yazıyorsun sadece djkjdkfNasil avukat olunur part 3 gelicek birazdan
Tabi canım hepsi burada.comya da şey yazılımcı??? ay nesi zor kiiii 10101010 kod yazıyorsun sadece djkjdkf
Ben bakanligimin insta postlarini likelayip iki arkadasimi etiketledim. Beni oyle aldilar.Sen mezun olur olmaz istediğin bakanlığa gidip (milli eğitim, sağlık, içişleri, kültür turizm vs vs) memur olmak istediğine dair bir dilekçe veriyorsun. Dilekçeyle birlikte diplomanı da veriyorsun tabii. Sonra onlar hangi kadro boşsa (öğretmen, doktor, yazılımcı, avukat vs) seni oraya yerleştiriyorlar tabii sende onaylarsan.
Şimdiden hayırlı olsun memure hanım
Çekilişle dimi? Ben de bi ara polislik çekilişine katılmıştım ama etiketleyecek arkadaş bulamayınca kalmıştım öyleBen bakanligimin insta postlarini likelayip iki arkadasimi etiketledim. Beni oyle aldilar.
Yds yabanci dil sinavi. Konu sahibi yks /tyt/oss birine girmistir yasina gore.Ben bu işlerden çok yıllar önce emekli oldum ama
Nasıl oluyor YDSye hiç girmeden nereye yerleştiniz de önlisans mezunu olacaksınız? Yeni bir kural falan mı,yeni bir sınav sistemi mi? Anadolu lisesinden sonra nereye yerleştiniz de önlisanslı olacaksınız?
Ah teşekkür ederim,hiç puanım yok deyince algılayamadım.Yds yabanci dil sinavi. Konu sahibi yks /tyt/oss birine girmistir yasina gore.
Dil puani isteyen memurluklara giremem demeye calismis bence.Ah teşekkür ederim,hiç puanım yok deyince algılayamadım.
Ha diğerleri garanti dil puanı isteyenler kaldı?? OkeyDil puani isteyen memurluklara giremem demeye calismis bence.
Türkçe yok daha,ne dil puanı tövbe tövbeDil puani isteyen memurluklara giremem demeye calismis bence.