• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Nasıl kullanıcam bilmiyorum.

creativoo

SenHepBöyleKal(:
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2012
465
1
46
Kütahya
Meraba
Saçlarımın rengini açmak için dün Oksidan krem aldım ama nasıl kullanıcağımı bilmiyorum.
Islakmı? kurumu? Yardım edebilirmisiniz.

Konuyu bi süreliğine başka yere taşımazsanız sevinirim.

nasıl kullanılacağını bilmiyorum canım ama kullanmamanı tavsiye ederim.
saçlarını çok yıpratırsın.
geri dönüşü de olmaz.
bir iki ton boyayala açarsın.

Meraba
Saçlarımın rengini açmak için dün Oksidan krem aldım ama nasıl kullanıcağımı bilmiyorum.
Islakmı? kurumu? Yardım edebilirmisiniz.

Konuyu bi süreliğine başka yere taşımazsanız sevinirim.

Oksidan mı ? Aynı hatayı ben de bir ay önce yaptım,bir bilgim olmadığı için açıcı diye oksidan verdiler bana kozmetikten.Açıcı dedikleri şey farklıymış sanırım.Hiç bir faydası olmuyor,sadece saç rengini bir ton açıyor ve bildiğin çamaşır suyu gibi.Aşırı yıpratıyor saçı.

Oksidan mı ? Aynı hatayı ben de bir ay önce yaptım,bir bilgim olmadığı için açıcı diye oksidan verdiler bana kozmetikten.Açıcı dedikleri şey farklıymış sanırım.Hiç bir faydası olmuyor,sadece saç rengini bir ton açıyor ve bildiğin çamaşır suyu gibi.Aşırı yıpratıyor saçı.

Ben kime sorduysam oksijenli su gibi değil saçı yakmıyo bir iki ton açıyo dediler denemek istiyorum.
Siz nasıl kullandınız bi anlatırmısınız?

ben bir kere o hataya düştüm ve tüm saçımı yaktım hemde düğünüme birkaç ay kala düğünde saçımı zorla yaptılar ozamanda çok işlem görünce üstüne boya filan tutam tutam koptu saçlarım kopmları geçsin diye kaç kez kestirdim saçımı bence yaptırma derimmm yada bi kuaföre yaptır

Ben kime sorduysam oksijenli su gibi değil saçı yakmıyo bir iki ton açıyo dediler denemek istiyorum.
Siz nasıl kullandınız bi anlatırmısınız?

Ben %9'luk almıştım,direkt saçıma sürdüm ve yarım saat falan beklettim.daha fazla bekletseydim tamamen yanardı herhalde saçım,lastik gibi yaptı saçlarımı :S

tatlım aldığın oksidanı tabikide tek olarak saçına sürmemelisin ilk defa burda duydum saçlarını hangi renk yapmak istiyorsun ve şuandaki saçının rengi nedir?

Back