- Konu Sahibi nebilimben
vajinaya yerleştiriliyor. bir silindir düşünün, bir tarafı kapalı bir tarafı açık. maddesi de bildiğim kadarıyla prezervatifin maddesiyle aynı, tabi muhtemelen daha kuvvetli bir yapıdadır. hiç kullanmadım, merak diyorum aslında. kullanan varsa ve paylaşsa bayağı iyi olur.
sitede bi bayan bununla ilgili yorum yazmış,paylaşayım dedim.
tatlım ben 3 ay halka kullandım kullanılmaya başlayalı daha 4 ay filan olmuştu ben aldığımda netten araştırarak almıştım.vajinadan içeri koyuyorsun konumu önemli değil orda her gün düzenli olarak o halka vücuduna hormon veriyor hap içmene gerek kalmıyor haplarla tamamen aynı hormonlar tek farkı sürekli saate bakıp ilaç zamanı kollamıyorsun ve hep düzenli verdiği için hormonlarda dengesizlik olmuyor.Dışarı bende hiç çıkmadı ama eğer yanlışlıkla çıkarsa aynı halkayı 2 saat içinde yine takabiliyorsun.Tanesi 37 tl miydi neydi taktıktan sonra 3 hafta içinde kalıyor sonra çıkarıyorsun 1 hafta takmıyorsun aynı haplar gibi o hafta adet oluyorsun yine 1 hafta sonra takıyorsun.adetin 1 ile 4. günü arası takılıcak herhangi bir zamanda takamıyorsun.3 ay içe boşalma oldu ve beni korudu ama taktığın ilk hafta yine dikkat etmen lazım.İsmi de Novaring