haziranda düğünüm var ve ben 1.76 boy 110 kiloyum ve nasıl kilo vereceğimi bilmiyorumbana yardım edin kızlar ne yapmak gerekio yürüyüş mü ? koşumu diet mi nee lütfen yardımcı olun :18::18::18::18:
ne sadece yürüyüş ne de sadece diyet işe yarar canım. ikisini birden düzenli bir şekilde yapman lazım. dayanabilirsen her gün spor yapmaya çalış. ama sadece yürüyüş yeterli değil, bunu unutma. imkanın varsa spor salonuna yazıl. spor hocaları çok yardımcı oluyor. diyet deyince de gözün korkmasın yani. yapman gereken belli bir listeye uymak değil. ona can dayanmaz zaten. her şeyden az miktada yemek zorundasın. atıyorum normalde 2 kepçe mi yemek yiyodun? şimdi onu yarıya indirceksin. yavaş yiyceksin. çavdar ekmeği tercih edeceksin. her besin grubundan mutlaka yemen lazım. her gün mutlaka yoğurt ya da ayran tüketmen iyi olur. yeşil çay faydalı. bir de bol boool su içeceksin. kendini su içmeye zorlıycaksın. tatlıdan ve şekerli şeylerden uzak durcaksın. belki sana demesi kolay diyceksin canım ama ben 2 aydır bu şekilde yaşıyorum ve 9 kilo verdim. bu sabır ve irade işi. kendini zayıfken hayal et. canın bişeyi çok istediğinde zayıfladğında herkesin sana nasıl hayran kalacağını düşün ve o şeyi yemekten vazgeç.
ben 9 kilo vresem daha ne isterim allah aşkınane yaptın da verdin yani nasıl verdin
bunu yapıcam aynen uygulayacağım bakalım sonuç ne olacak yarın başlıyorum eğer sonuç alırsam dile benden ne dilersen çok istiyorum çünkü zayıflamayı
inşaallah işe yarar
randomlife canım benim aslında zor bir şey değil yaptıkların yani helal olsun 2 ayda 9 kilo çok iyi tebrikler canım ya, ayyy ben bir görsem 80i razıyım vallaha ay böyle gaza geliyorum akşama bitiyo tatlı yeme isteği beni mahvediyo bir de kansızlık var bende
teşekkür ederim canım. daha çok yolum var. ama ilk hedefim 70'e inmek şimdilik. dediğin gibi zor değil.
gerçekten istemek lazım. ben de tatlı krizlerine giriyorum. ağlıyorum bile :) çok severim çünkü tatlıyı.
ama insan bi 5-6 kilo verdikten sonra onları geri almaya kıyamıyo cidden. ilk başladığım zamanlara göre daha iradeliyim şimdi.
bu kadar uğraştım verdim. 2 ayda verdiğimi 1 haftada geri alamam diyorum ve kendimi tutuyorum.
valla herkes ilk hafta çok önemli diyor ilk haftayı atlatınca gerisi geliyor diyolar ben başlasam gerisi gelir die düşünüyorum ama önemli olan başlamak bide yürüyüşe başlıycam ama ip atlamak zayıflatırmı ki acaba?????
valla herkes ilk hafta çok önemli diyor ilk haftayı atlatınca gerisi geliyor diyolar ben başlasam gerisi gelir die düşünüyorum ama önemli olan başlamak bide yürüyüşe başlıycam ama ip atlamak zayıflatırmı ki acaba?????
ben ip atlamıyorum canım ama faydalıdır diye düşünüyorum. çünkü ip atlarken tüm vücudun hareket edicek. mantıklı bence yapabilirsin yani.
bak yeni başladığım hafta yazmışım
slm arkadaşlar.. tam 5 gün önce başaldım çörek otuna. zayıflama kürleri için dolaşırken coreklen.com diye bi yer oraya rasgelip bi sürü yorum okudum.emziren annelerde bi sıkıntı olmayacağını ve sütü artırdığını okuyunca kafama yattı başladım.97 kiloydum.ilk 2 gün acaip wy de çıkardı beni.bi de tatilde aldığım 1 kilom vardı.sonuç inanılmazdı 2 günde tam 1,5 kg vermiştim.(bu arada insülin direncim var ve diyetisyenle 1 haftada 1 kg anca vermiştim ilk haftam olmasına rağmen.tatilde o verdiğim kiloyuda alıp dönmüştüm) bu arada diyet yapmadım çörek otu kullanırken.çok halsiz hissediyordum kendimi zaten.öğlen cornet dondurma ,muz,peynir ekmek yedim.akşam 1,5 tabak makarna çorba fln.3.gün dışarda yemek yedik.akşam 1,5 iskender ve yarım künefe fln yedim yani ertesi gün korktum verdiğmi 1,5 kiloyu alırsam diye ama dünküyle aynıydı.daha çok yeni deniyorum tabi bunu da belirteyim.dün dikkat ettm yediklerime biraz daha ama emzirdiğim içni yememden kesmeiyorum.sadece tatlı isteğim bişilere saldırma isteğim gitti.yoksa kafamda sürekli ne yesemle geziyordum. neyse bugün 4günün sonunda bi daha tartıldım ve toplamda 1900 gr gitti.şimdi cumaya kadar tatrılmayacağım bakalım.size gelişmeleri bildiririm.ben o siteyi çok okudum ve anladığım:
her öğünden yarım saat önce yarım çay kaşığından birazcık fazla tohumu(günde 600 tane içilmeliymiş fazlası da zararmış.bende 3 e bölerek 200 taneyi saydım yarım çay kaşığını biraz geçti) iyiyce çiğneyerek yutun.ama o sitede nasıl yutulacağı da anlatılmış.ilk zaman bilemedim boğazım yandı.şimdi keyifle yutuyorum.tükrük salgınızla iyice yumuşamadan hiç birini yutmayıp ağızda gezdirin.o yakıcı tadı gidiyor.sonrada yarım bardak su için.öğütlmüş almayın çünkü öğütülmüş şekilde çok durmuş olanların kötü etkisi varmış.ya günlük kendiniz öğütün ya da benimki gibi çiğneyin.ben çok mutluyum.en önemlisi tatlı isteğim deli gibiydi .o gitti gibi.inşallah devam ederim bu şekilde.sütüm de azalmadı hatta psikolojik mi bilmem dah iyi gibime geliyor
ip atlarken alttaki komşu rahatsız olmuyormu ben deatladım ama korkuyorumaşardan lafgelirdiye yoksa altkattamı oturyorsun ay merak ettim
bak yeni başladığım hafta yazmışım
slm arkadaşlar.. tam 5 gün önce başaldım çörek otuna. zayıflama kürleri için dolaşırken coreklen.com diye bi yer oraya rasgelip bi sürü yorum okudum.emziren annelerde bi sıkıntı olmayacağını ve sütü artırdığını okuyunca kafama yattı başladım.97 kiloydum.ilk 2 gün acaip wy de çıkardı beni.bi de tatilde aldığım 1 kilom vardı.sonuç inanılmazdı 2 günde tam 1,5 kg vermiştim.(bu arada insülin direncim var ve diyetisyenle 1 haftada 1 kg anca vermiştim ilk haftam olmasına rağmen.tatilde o verdiğim kiloyuda alıp dönmüştüm) bu arada diyet yapmadım çörek otu kullanırken.çok halsiz hissediyordum kendimi zaten.öğlen cornet dondurma ,muz,peynir ekmek yedim.akşam 1,5 tabak makarna çorba fln.3.gün dışarda yemek yedik.akşam 1,5 iskender ve yarım künefe fln yedim yani ertesi gün korktum verdiğmi 1,5 kiloyu alırsam diye ama dünküyle aynıydı.daha çok yeni deniyorum tabi bunu da belirteyim.dün dikkat ettm yediklerime biraz daha ama emzirdiğim içni yememden kesmeiyorum.sadece tatlı isteğim bişilere saldırma isteğim gitti.yoksa kafamda sürekli ne yesemle geziyordum. neyse bugün 4günün sonunda bi daha tartıldım ve toplamda 1900 gr gitti.şimdi cumaya kadar tatrılmayacağım bakalım.size gelişmeleri bildiririm.ben o siteyi çok okudum ve anladığım:
her öğünden yarım saat önce yarım çay kaşığından birazcık fazla tohumu(günde 600 tane içilmeliymiş fazlası da zararmış.bende 3 e bölerek 200 taneyi saydım yarım çay kaşığını biraz geçti) iyiyce çiğneyerek yutun.ama o sitede nasıl yutulacağı da anlatılmış.ilk zaman bilemedim boğazım yandı.şimdi keyifle yutuyorum.tükrük salgınızla iyice yumuşamadan hiç birini yutmayıp ağızda gezdirin.o yakıcı tadı gidiyor.sonrada yarım bardak su için.öğütlmüş almayın çünkü öğütülmüş şekilde çok durmuş olanların kötü etkisi varmış.ya günlük kendiniz öğütün ya da benimki gibi çiğneyin.ben çok mutluyum.en önemlisi tatlı isteğim deli gibiydi .o gitti gibi.inşallah devam ederim bu şekilde.sütüm de azalmadı hatta psikolojik mi bilmem dah iyi gibime geliyor
ben ip atlamıyorum zaten canım :) spor salonuna gidiyorum ben sabahları. yetiyo canıma :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?