• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nasıl kilo vereceğim?

Arkadaşlar ekmeği tamamen kesmek olmaz,ekmekte de ihtiyacımız olan vitaminler var.Kayinvalidem ekmeği tamamen kesti ve unutkanlık başladı,doktor günde iki dilim de olsa yemesini söyledi.Bu arada en sağlıklı ekmek eksi maya ekmeğidir,tamamen doğal bir ekmek türü.Abartmamak kaydıyla herşey yenilmeli bence,paketli gıdalar hariç tabi😃.

Ne kadar bilinçsizce beslenmişim meğer yıllarca. İnanın şu an çok üzgünüm bu bilinçsizliğimden ötürü.
Bende ekmeği bırakalı 8 yıl falan olmuştur ama benim en büyük avantajım sporcu olmamdı. Eğer spor varsa hayatında ne yalan söyliyim istediğin gibi beslenebiliyorsun. Moral bozmak için söylemiyorum ama benim yemek isteyipte '' kilo alırım, kalorili bu '' dediğim hiçbir şey olmadı. Tatlı mı da yerim, hamburgerimi de. Ama spora vaktim yok diyorsan tabi bunları kısman lazım.

Bende ekmeği bırakalı 8 yıl falan olmuştur ama benim en büyük avantajım sporcu olmamdı. Eğer spor varsa hayatında ne yalan söyliyim istediğin gibi beslenebiliyorsun. Moral bozmak için söylemiyorum ama benim yemek isteyipte '' kilo alırım, kalorili bu '' dediğim hiçbir şey olmadı. Tatlı mı da yerim, hamburgerimi de. Ama spora vaktim yok diyorsan tabi bunları kısman lazım.
Ben de öyleydim. O kadar zayıftım ve o kadar kilo almayan bir bünyem vardı ki hiç böyle tasalarım olmazdı, her şeyi yerdim. Ama artık işler değişti :(

Arkadaşlar son zamanlarda çok kilo aldım ve bu durum beni mutsuz ediyor. İçinde bulunmam gereken maksimum kiloyu çok aşmış durumdayım. Kısa zamanda nasıl kilo verebilirim, yardımcı olur musunuz?
Sizi yardımcı olabilirim yüzme antrenörüyüm ve sağlıklı yaşam koçuyum

Back