Nasıl kilo vereceğim?

fataldanger

Nirvana
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2009
4.644
1.118
698
Ankara
Arkadaşlar son zamanlarda çok kilo aldım ve bu durum beni mutsuz ediyor. İçinde bulunmam gereken maksimum kiloyu çok aşmış durumdayım. Kısa zamanda nasıl kilo verebilirim, yardımcı olur musunuz?

Size tek önerim bitki çaylarıyla kontrolsüzce zayıflamaya çalışmayın ben çok kilolu olmadığım halde arkadaşlarımla bir karar alıp başlamıştım ve çok çok sonrasında acısı misliyle çıktı , en doğru ve sağlıklı olanı güzel bir diyetisyen ve spor salonu ile zayıflamak/kilo almak

Yıllardır fazla kilosu olan biri olarak söylüyorum. yine tabii işin ehli kişiler daha iyi bilir ama geç saatlerde meyve yemek bile zararlı diye okumuştum.

Arkadaşlar son zamanlarda çok kilo aldım ve bu durum beni mutsuz ediyor. İçinde bulunmam gereken maksimum kiloyu çok aşmış durumdayım. Kısa zamanda nasıl kilo verebilirim, yardımcı olur musunuz?
Merhaba daha önce kilo vermek için cabalamadiysaniz porsiyonlari düşürerek başlayın ekmeği mutlaka kesin ayrıca spor yapan biri değilseniz YouTube dan zumba videoları izleyin ve harekete geçin acayip kalori yakıyor eğlenerek zayiflayacaksiniz akşam 6 bucuktan sonra hiç bir şey yemeyin su ve çay içebilirsiniz

Ekmeği tamamen bırakmak mümkün mü? Sanki insanın başaramayacağı bir şeymiş gibi görünüyor ama, ekmeksiz yemeye alışmak mümkün mü?

Ekmeği tamamen bırakmak mümkün mü? Sanki insanın başaramayacağı bir şeymiş gibi görünüyor ama, ekmeksiz yemeye alışmak mümkün mü?
İnanın bana bende yemeyi seven biriyim ekmeksiz de yiyemezdim eskiden bir kere bırakınca sonra yemeye basladiginizda en azından az tuketiyorsunuz yani tamamen birammasanizda bir parça yiyin fazlası gerçekten ciddi anlamda zararli

Bu kilo verme olayı kişiden kişiye çok değişiyor aslında. Hiç diyete girmedim ama hayatım boyunca hiç vazgeçmeden yaptığım beslenme şeklim; her gün bir fincan yeşil çay içerim, haftada bi kez gece yatmadan kefir içerim, arada yeşilliklerin olduğu özellikle ıspanaklı smoothie yaparım. Bunu başka birine daha yazmıştım Gazlı içecek içmem sadece bitki çayları ve canım isterse kakaolu sıcak çikolatamı kendim hazırlarım. Kahvaltıda yulafı pişirir yerim kuru meyvelerle çok seviyorum gerçekten içine bir dilim bitter çikolata ekliyorum bazen sıcakken eriyor içinde çok lezzetli oluyor. Kendini yemeden içmeden kesmek yerine sık aralıklarla karnını tam doyurmadan az yemeğe çalış. Tabi ben şekeri fazla tüketiyorum açıkçası siz azaltın Ve mutlaka günde 2 saat yürürüm. Pankek yaparken muz, bal, tahin, tarçın tozu kullanıp unu az eklerim. ortaokuldan beri hiç kilo almadım tabi beden büyüdükçe alıyorsunda Ektra kilom hiç olmadı.

Var ya ekmezsiz doymam ben diyen biriydim Şimdi hiiç aramıyorum evde ekmek olmaz sadece kahvaltı için kepekli ekmek bulundururum onu da sabahları yiyemediğim için bir dilimin yarısını anca yerim. Yemeğin tadına ekmeksiz varabiliyorsun.

Ne kadar bilinçsizce beslenmişim meğer yıllarca. İnanın şu an çok üzgünüm bu bilinçsizliğimden ötürü.

Son zamanlarda kilo aldım diyorsunuz, peki son zamanlarda hayatınızda ne değiştide kilo aldınız?Bence sorunun neden kaynaklandığını öğrenip onı değştiridseniz eski kilonuza dönersiniz.Hiçbir değişiklik yoksada önce bir doktora sonra bir diyetisyene gidin.

Ekmeksiz diğer yediğin yemeklerin tadının farkına varıyorsun. Günde mutlaka 3 litre su. Hatta içebiliyorsan limonlu su tavsiye ederim. Yürüme imkanın varsa yarım saatte olsa hızlı yürü. Kayısı çayını severek içiyorum bende çok işe yarıyor.

Son zamanlarda derslerden dolayı evden çıkamıyorum, hareketsiz bir yaşam sürdürüyorum. Ondan mı acaba? Ama dışarı çıksam dersler yetişmiyor, anlamadım ki.

Son zamanlarda derslerden dolayı evden çıkamıyorum, hareketsiz bir yaşam sürdürüyorum. Ondan mı acaba? Ama dışarı çıksam dersler yetişmiyor, anlamadım ki.
Peki ders çalışma stresini yenmek için ekstra yiyor olabilir misin?sadece hareketsizlşk değil yeme düzeninde değişmiş ise bence bir gözden geçir derim.günlük yarım saatte olsa yürüyüş yapmakta iyi gelecektir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…