- Konu Sahibi fataldanger
Arkadaşlar son zamanlarda çok kilo aldım ve bu durum beni mutsuz ediyor. İçinde bulunmam gereken maksimum kiloyu çok aşmış durumdayım. Kısa zamanda nasıl kilo verebilirim, yardımcı olur musunuz?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Meyve bile mi yememeliyim?akşam 6 dan sonra yemeyerek başlayn
Hayır yememelisin. Meyve şekeri diye bir gerçek varMeyve bile mi yememeliyim?
Bunu bilmiyordum. Doğrusu şimdiye kadar hiç kilo problemim olmadığı için bu tarz konulara ilgim olmamıştı. Ama artık ilgim de bilgim de olmak zorunda. Gerçekten şu an normal üstü bir durumdayım çünkü.Hayır yememelisin. Meyve şekeri diye bir gerçek var
Yıllardır fazla kilosu olan biri olarak söylüyorum. yine tabii işin ehli kişiler daha iyi bilir ama geç saatlerde meyve yemek bile zararlı diye okumuştum.Bunu bilmiyordum. Doğrusu şimdiye kadar hiç kilo problemim olmadığı için bu tarz konulara ilgim olmamıştı. Ama artık ilgim de bilgim de olmak zorunda. Gerçekten şu an normal üstü bir durumdayım çünkü.
Merhaba daha önce kilo vermek için cabalamadiysaniz porsiyonlari düşürerek başlayın ekmeği mutlaka kesin ayrıca spor yapan biri değilseniz YouTube dan zumba videoları izleyin ve harekete geçin acayip kalori yakıyor eğlenerek zayiflayacaksiniz akşam 6 bucuktan sonra hiç bir şey yemeyin su ve çay içebilirsinizArkadaşlar son zamanlarda çok kilo aldım ve bu durum beni mutsuz ediyor. İçinde bulunmam gereken maksimum kiloyu çok aşmış durumdayım. Kısa zamanda nasıl kilo verebilirim, yardımcı olur musunuz?
Düşünüyorum da şimdiye kadar ne kadar bilinçsizce beslenmişim.Yıllardır fazla kilosu olan biri olarak söylüyorum. yine tabii işin ehli kişiler daha iyi bilir ama geç saatlerde meyve yemek bile zararlı diye okumuştum.
Ekmeği tamamen bırakmak mümkün mü? Sanki insanın başaramayacağı bir şeymiş gibi görünüyor ama, ekmeksiz yemeye alışmak mümkün mü?Merhaba daha önce kilo vermek için cabalamadiysaniz porsiyonlari düşürerek başlayın ekmeği mutlaka kesin ayrıca spor yapan biri değilseniz YouTube dan zumba videoları izleyin ve harekete geçin acayip kalori yakıyor eğlenerek zayiflayacaksiniz akşam 6 bucuktan sonra hiç bir şey yemeyin su ve çay içebilirsiniz
Meyvenin şekeri doğal bir şeker olduğu için çikolata yerine aşırıya kaçmamak kaydıyla yenebilir vitaminde alması gerekiyor.Hayır yememelisin. Meyve şekeri diye bir gerçek var
İnanın bana bende yemeyi seven biriyim ekmeksiz de yiyemezdim eskiden bir kere bırakınca sonra yemeye basladiginizda en azından az tuketiyorsunuz yani tamamen birammasanizda bir parça yiyin fazlası gerçekten ciddi anlamda zararliEkmeği tamamen bırakmak mümkün mü? Sanki insanın başaramayacağı bir şeymiş gibi görünüyor ama, ekmeksiz yemeye alışmak mümkün mü?
Var ya ekmezsiz doymam ben diyen biriydim Şimdi hiiç aramıyorum evde ekmek olmaz sadece kahvaltı için kepekli ekmek bulundururum onu da sabahları yiyemediğim için bir dilimin yarısını anca yerim. Yemeğin tadına ekmeksiz varabiliyorsun.Ekmeği tamamen bırakmak mümkün mü? Sanki insanın başaramayacağı bir şeymiş gibi görünüyor ama, ekmeksiz yemeye alışmak mümkün mü?
Ne kadar bilinçsizce beslenmişim meğer yıllarca. İnanın şu an çok üzgünüm bu bilinçsizliğimden ötürü.Var ya ekmezsiz doymam ben diyen biriydim Şimdi hiiç aramıyorum evde ekmek olmaz sadece kahvaltı için kepekli ekmek bulundururum onu da sabahları yiyemediğim için bir dilimin yarısını anca yerim. Yemeğin tadına ekmeksiz varabiliyorsun.
Ekmeksiz diğer yediğin yemeklerin tadının farkına varıyorsun. Günde mutlaka 3 litre su. Hatta içebiliyorsan limonlu su tavsiye ederim. Yürüme imkanın varsa yarım saatte olsa hızlı yürü. Kayısı çayını severek içiyorum bende çok işe yarıyor.Ekmeği tamamen bırakmak mümkün mü? Sanki insanın başaramayacağı bir şeymiş gibi görünüyor ama, ekmeksiz yemeye alışmak mümkün mü?
Son zamanlarda derslerden dolayı evden çıkamıyorum, hareketsiz bir yaşam sürdürüyorum. Ondan mı acaba? Ama dışarı çıksam dersler yetişmiyor, anlamadım ki.Son zamanlarda kilo aldım diyorsunuz, peki son zamanlarda hayatınızda ne değiştide kilo aldınız?Bence sorunun neden kaynaklandığını öğrenip onı değştiridseniz eski kilonuza dönersiniz.Hiçbir değişiklik yoksada önce bir doktora sonra bir diyetisyene gidin.
Peki ders çalışma stresini yenmek için ekstra yiyor olabilir misin?sadece hareketsizlşk değil yeme düzeninde değişmiş ise bence bir gözden geçir derim.günlük yarım saatte olsa yürüyüş yapmakta iyi gelecektirSon zamanlarda derslerden dolayı evden çıkamıyorum, hareketsiz bir yaşam sürdürüyorum. Ondan mı acaba? Ama dışarı çıksam dersler yetişmiyor, anlamadım ki.