Canım ,şunu isterim bunu isterim demek görgüsüzlük demişsin ama alınan herşeyin fiyatını şu kadara bunu,bu kadara şunu aldılar diye küsuratıyla ve markasını bile belirterek yazmışsın ...CADIARZU :))
Eşimin ailesi bana ne istersin diye sormadılar.Sadece düğünde kayınvaldem ayrı,kayınpederim ayrı birer bilezik taktılar..Nişanda herhangi bir şey takmadılar..Hepsi bu..Eşim ne istersen söyle ben alayım dedi..Ailesini dahil etmedik olaya..Yok istemem demedim valla..Eğer evleneceğiniz kişinin durumu kötü değilse istemek gerekir dediler..Ben de öyle yaptım valla..kaydirigubbakcemile3Çok mütevazi olununca ilerde bedavaya geldin beee demesin istedim kaydirigubbakcemile3 Takıları,alyansı vs tek taşı birlikte gezdik ben beğendim ve aldık..Eşim aldı herşeyi...Allah geçim ve huzur versin...:Saruboceq:
neden boyle saldırdın anlamadım acıkcası.. sen alınanları gule gule kullan.. dedğim gibi bana nişanda ne bilezik takıldı ne yarım altın ne de set.. koyu bi niyetim olsa bunları dermiyim sence? fiyatları da niye yazdım biliyo musun.daha once bu tur konular acılmıstı.insanlar soruyolar fiyatlarını,nerden aldın diyolar,fikir almak istiyorlar.belki de ceyizlerimizin resmini koyalım topicinden alıslanlık kalmıstır.resim koyup fiyat yazmak.orda da kotu niyet yok,hepimiz birbirimizden fikir almak için koyuyoruz......