Nasıl iyileşirim?

lemon356

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2023
214
47
18
21
Hanımlar iyi geceler öncelikle bir sorum olacaktı ben bugün yoğun mide bulantısı baş dönmesiyle acile gittim gündüzde gitmiştim doktor bana neyin var diye sordu taktı serumu yolladı iyi gelmedi o serum başım daha kötü oldu hastanede panik atak geçirdim sakinleştirdi hemşirenin birisi neyse geldim yurduma akşama bacaklarım felç gibi oldu basamadım üstüne tutmadı güvenlik çağırdım odaya bana ambulans çağırmadı ya sabır yürüyerek gittim doktor bana sabahta gelmişsin dedi evet dedim iyi olmadım bu ilgiliydi allahtan neyse kan tahlili idrar serum yaptı hepsi çok çok iyi geldi bir de kan tahlilini iki kez verdim çünkü maalesef girişi yapmamışlar öyle olaylar oldu kısacası hala midem bulanıyor ilaç verdi ama nöbetçi eczane çarşıdaydı ben tepedeyim inip alamadım kapabilirim tanım zehirlenme bu arada yediğim dönerden zehirlenmişim

Geçmiş olsun. Aynı durum geçen hafta bana oldu sabah yoğun mide bulantısı baş dönmesiyle uyandım öyle ki ayakta duramıyordum. Acile gittim taktı serumu yolladı ilaç dahi vermedi. 2 hafta olacak mide bulantım geçti ama baş dönmesi eğilip kalktığımda ani hareket ettiğimde hâlâ devam ediyor. Kbb ye bi gözükün belki vertigodur bana öyle söyledi acil doktoru.

Evet çok çok ilgisizler bu salgınmış sanırım herkes dolu acilde bu şikayetle direkt serumu basıp yolluyorlar allahtan bu ilgili çıktı mesela gündüz gittiğimde seruma ne kattılarsa yerimden kalkamadım baş dönmesinden bir çocuk vardı hemşire sedyenin ayak kısmını yükseltip baş kısmını indirdi de öyle kalkabildim ve dünden beri yediğim tek şey sabah haşlanmış patates gece 10 da bir tane sandviç

Ben serum takmasını istemesem serum da takmayacaktı. Yarın sabaha daha iyi olacaksın. Mümkünse ılık limonlu su hep yanında bulunsun yudum yudum iç mideni yatıştırır.

Ben serum takmasını istemesem serum da takmayacaktı. Yarın sabaha daha iyi olacaksın. Mümkünse ılık limonlu su hep yanında bulunsun yudum yudum iç mideni yatıştırır.
Evet aynı şekil bana da kalçadan vuracaktı yok dedim serum istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…