- Konu Sahibi KralicheKaterina
-
- #1.581
kahvaltiya cevizli salca hazirladim kizlar afiyet olsun
bendende bugün4 lira bu arada bu topiğe katıldığım gün 02.11.2009 dan bu yana bayram parasıyla beraber taaammm 700 64 liram olmuşonları bankaya verdim şimdide bayram parası olmadan kumbiriğe devam inşallah gene bu kadar olur çok güzelmiş kaydirigubbakcemile2 yaa darısı herkese zemuszemus
kahvaltiya cevizli salca hazirladim kizlar afiyet olsun
canim benim hemen bi kavonoz yoluyorumm sana tatlim afiyet olsunn:))Bende istiyorum bundan bana ne banane :kedi: :kedi: :kedi:
kızzlarr yaaa bu topik benim iştahımı açmaya başladı valla kilo alaamıyorum zaten buraya bakıp bakıp çıkıyorum garibanlar gibi:sinifsinif:gece yarısı aklıma geliyo gördüklerimkaydirigubbakcemile3prensescim 1 aydır falan çemen mi ne deniyo canım çekiyo çok fena:gitme:cevizli salçayı nasıl yaptın anlatsana bana yoksa yarın sabah sizdeyim ona göre:roflol:
Oh ooooh maşallah süpersin
Allah daha çok versin
Benden dün akşam 4 lira
:Saruboceq::Saruboceq: allah herkese versin kardeş:asigim: bildiğim kadar sende iyi biriktiriyorsun :dance: devam devam..:teytey::teytey:
Amin amin allah olmayanlara da versin bana gelince
Yok canıııım ben fazla biriktiremiyorum yerimseniben
Demir paralarla biriktirip fon alıyorum
Bi ev parası anca biriktirdim kaydirigubbakcemile3 :kedi:
:roflol::roflol::roflol:neyyyy ev parasımı pek azmış hemde demir paralarla..alkisalkisalkis
canim benim hemen bi kavonoz yoluyorumm sana tatlim afiyet olsunn:))
canim benim bende cok severimm kahvaltilardada super olur istah acio o yuzden cok nadir yapiorumm tarifi yazayim gulum
Cevizli Salça (Acıka)
Malzeme:
1 kase domates salçası
2-3 diş dövülmüş sarımsak
yarım bardak dövülmüş ceviz
1 yemek kaşığı kadar zeytin yağ
tuz
acı pul biber,karabiber, kekik, kimyon
Tüm malzeme karıştırılır.Baharatlar sizin damak zevkinize göre arttırılıp azaltılabilir.
Ekmeğe sürülüp afiyetle yenir..İştah açıcı nefis bir kahvaltı seçeneği....
caanımmm yaaa çokkk tşk ederim hemen sabah kahvaltıya mutlaka yapıcam sen anlattığına göre eminim süper olur prensesim benim:kedi:Şeniz
sağol canım benim kaydirigubbakcemile5 yemiş kadar oldum, bu arada bendede 120 tl birikmiş, birde cumhuriyet almıştım, bu ay bu kadar zemuszemuszemuszemus
sağol canım benim kaydirigubbakcemile5 yemiş kadar oldum, bu arada bendede 120 tl birikmiş, birde cumhuriyet almıştım, bu ay bu kadar zemuszemuszemuszemus
afiyet olsun gulum
Slm millet beni özlemediniz herhal soran eden olmamış amaaa :dilcikar:
pc bozuldu dün sabahklava:
neyseki bugün olduuuu yerimseniben
benden bugün 8 tl ben yılbaşına kadar
açmıycam kumbiriği süpriz olsun bakalım
çocuklarıma eşime hediye alıp kalanla altın laıcam
bakalım ne çıkacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?