- Konu Sahibi KralicheKaterina
-
- #1.201
bayram geliyor,masraflar çoğalınca kumbaraya doğal olarak atamayabiliriz,
sağlık olsun bayram sonu devam yineeee.
olsun tatlım bizde de tık tık yok bu ara merak etmebende bu ay tık yok kızlar o yüzden moralim bozulmasın diye girmiyorum:kedi:inşllh siz bol bol atarsınız bereketli olsun kumbişlerinizopuyorumnanaktan
maşallah kuzum delikafaduldenayy 2 gündür atamıyodum bişey bugün 4 lira attım kaydirigubbakcemile2 bu haftada pek umudum yok bayramlık istiyo çocuklar yani hasılat kötü olacak :gitme:
evet valla bu ara az atıyorum bendebayram geliyor,masraflar çoğalınca kumbaraya doğal olarak atamayabiliriz,
sağlık olsun bayram sonu devam yineeee.
onları ellemem kıs ben akannehirBide diğer taraftan düşün CADIARZU
Bugünlerde kumbaraya attıkların bayramda hızır gibi imdada yetişir kaydirigubbakcemile2
bendende aynı tatlım Çok üzgünüm çoookdün aksam 6 tl attım eskisi kadar düzenli atamıyorum kumbirişim ac kalıyor bu aralar
valla bende gittim ama artıramadımgunaydin kizlar bugun pazar var artik ne kalirsa onu atcam:)
evet canım gördümİlknur senin kumbara konusu büyüyo bankada hesap açmak için bilgi isteyenler var
Kadınlarda artık güçleniyor :hulya:
maşallahh kuzumm opuyorumnanaktanBende bugün 10 tl attım,:)
ama yarın için benimde umudum yok(
oh oh enişteye alkışş tutalımm alkisalkisalkiseşim 20 tl verdi bugünn cebinde kalmış kumbarana çoktan atamadım atarsın artık dedi:asigim::dance::lepi:
3 tl atabildim.:kedi:
ilknurum ben hergün ekmek falan alınca başından kalan küsüratları atıyorum fakat öyle 5 tl 10 tl atamıyorum temizliğe başlayalı iyice bittim ben yarın kanepeleri yıkatıyorum halılarıda verdim70 tl vercem gaz yükle su al elektrik derken anam ağlıyo kumbaramda bir avuç para oldu herhalde 20 tl falan çıkar :)))
ilknurcum bende bugün 4 tl attım şekerim,
babası çocuklara 2 şer bozukluk vermiş baktım, paralar sağda solda geziyor, aldım attım kumbiriğime...
selam kankam
kuzum atamadım kaç gündür
bana kalmadı bozukluklar ama telafi ederim inş
okuyunca heveslendim
akbankın bir kumbarası vardı
anahtarı da yok görünürlerde
ona çantamdaki bozuklukları attım
7 tlçıktı
ilk gün için fena değil gibi dimi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?