- Konu Sahibi KralicheKaterina
-
- #1.161
sağol biricikimkızz ilknur ne de yakışmış o kullanıcı adı sana öyle opuyorumnanaktan
dün saydım kumbiriği 1 ayda 40 tl birikebilmiş olsun buna şükür haftasonu bütünletip bankaya yatırcam diğer birikimimin arasına
geçen ay çok fazla harcama yaptım ama bu ay tutucam kendimi daha çok biriktiricem
Günaydın canım,
evet esnaf olunca eşim harçlığımı sabahtan bırkıyor saolsun,
ekmek,süt, gazete artanda kumbiriğe:)
önceleri artanı hep haracardım,
bu arada seninde maşallahın var tatlım,
evet haklısın şekercimmm
bende kendimece bişeyler yapmaya çalışıyorum tatlımm
sizlerdende ilham alarak tabikide
Daha öncede bahsetmiştim eski komşum hem tutumludur hemde iyi para biriktiriri diye..
yaklaşık 11 yıldır birikim yapıyordu, öyle kocası çok parada vermezdi kendide ev hanımı, pazardan artan paralar, günler vs.. tam 19 milyar olmuşalkisalkisalkis
Eşide memur , kirada oturuyorlar..eşine söylemiş peşinat yapıp ev alalım diye adam havalara uçmuş..
Şimdi ev bakıyorlar kendi çaplarında bir ev, kira ödeyene kadar üzerine birazdaha koyup kendi evimizi alalım diyor, ee hazır birikmiş peşinatta var...
yani kızlar az demeyip çok demeyip, elimizi hiç sürmediğimiz zaman, Allah ta o paranın bereketini verdiği zaman inanın çok güzel birikimler yaparız...Buda komşumun (bence) başarı öyküsüydü sizinle paylaşmak istedim..
Bu arada dün kü hasılatım biliyorsunuz pazar nedeniyle 17 buçuk tl olmuştu
Akşam eşimde 5 tl katkıda bulundu[/Q
alkisalkisalkis alkisalkisalkis enişteye kocaman alkışşşşşşşşşşşşş
inşallah tatlım sevgilerkızlar tünaydınnnnnnnn
çiğdemcim gerçekten başarı öyküsü bence maşallah yerimseniben
darısı hepimizin başına kızlar az çok demeden atalım kumbiriklerimize bugün benden 3 tl sengözlerimebaksanab
valla azim diye buna denir işteBen 6 yaşından beri önce halı altında sonra banka kumbarasıyla daha sonra da bankada hesapla bozukluk biriktiririm hiç ellemedim
Sadece bozukluk ve o parayla seneye ev alıcaz
Demem o ki dediklerine katılıyorum
O az dediğimiz cüzdanda ağırlık yapıyor diye şikayet ettiğimiz bozukluklar bigün çığ gibi büyüyor
bu işi hakikatten büyük ciddiyetle yapıyonuz maşallahBu arada dün kü hasılatım biliyorsunuz pazar nedeniyle 17 buçuk tl olmuştu
Akşam eşimde 5 tl katkıda bulundu
alkışşşşşşşşş alkisalkisalkisalkisalkisalkisbugün 5 lira atbildim kumbiriğime ohhsositososito
maşallahhh :lepi::lepi::lepi::lepi:ben de 4 TL ayrıdım bugünlük kumbiriğime
eve gidince atıcam
olsun kuzum atarsın sonra hele bi başla işe sen kaydirigubbakcemile5bugün daha bişi atamadıımm mafoldumben
sağol canım sositososito
Günaydınlar,
3 tl. attım....Aslında bugün daha fazla atıcaktım kumbiriğime, ama bugün okulda öğrt. günü için para toplanacaktı , onu unutmuşum eşime söylemeyi
olsun kuzum atarsın sonra hele bi başla işe sen kaydirigubbakcemile5
sağol canım sositososito
olsun şekercim
sende yarın para toplanacak
öğretmenler günü için dersin verdiği parayı
kumbiriğe gönderirsin olur biterr
bu gün para, mara yok oğlan okula 50 kağıt götürdü, okuldan istemişler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?