- Konu Sahibi KralicheKaterina
-
valla bir bilene sor bence tatlım 100-200 tl değil milyar yani yanıltmayalım sonrakızlar merhaba benim kociş 1 milyar verdi yani borcunun bi kısmını bankayamı yatırsam altınmı alsam bilemedim bide size danışıyım dedimopuyorumnanaktan
honda,
cannım ne yapacağını bilemediysen bana ver kısssslaelaelaelaelaevereliniortaksırnaşık şey
siteye saldırı olmuş yine ondan zor işliyo şekercimm
senden de Allah razı olsun kıs yanlız bırakmıyosun bizi
uğruyosun,sayıyosun bizi sağol şekercim
kıss sizin gibi şekeri kim olsa sayar...
hiç bir mesajımı cevapsız bırakmadın gülüm allah razı olsun derdimi dinlediniz yol gösterdiniz...
:1hug:a.s.a.s.
canım benimcanım çok teşekkür ederim,hep sen mi bizi mutlu edeceksin,yüzünde bir gülümseme olduysa ne mutlu bana...opuyorumnanaktan
gerçekten çok yardımın oldu,eşimle konuştum bir iki gün bozuk çaldı bana ama sonra düzeldi...iyi şimdi..parayı idare etmeye çalışıyor..maaşımın tamamı benim artık,masrafları bölüştük...en azından biliyorum maaşımın nereye gideceğini..
benim için büyük bir adımdı maaşa darbe yapmak ama yaptım...bu adımda yanımda oldunuz.az şey mi bu,şimdi aramız eskisinden daha iyi çünkü şüphelerim kalktı ortadan...
allah dert vermesin tabi canım ama derdin olursa ben de yanında olmak isterim..
hepimize hayırlı geceler canlar:1hug:
sağol tatlımopuyorumnanaktaniyigeceler kizlar bol bereketli kumbaralariniz dolsun tassinnnn insallah
kanka bak sabak aynı resmi seçmişiz bende bu resmi bizim topiğe yapıştırdım az evvel görünce şaşırdımgünaydınlar
oh oh paraları topluycan yanikuzum 35 tl var
attım kumabaraya
çok attım mı çok mutlu oluyorum
benim gün var yakında toplu para geçecek elime:Saruboceq:
ozaman hepsi bir işe yarayacak
günaydın bende geldim buraya..
evde bi yarım bi çeyrek bi de teyzeme borç verdiğim 400 liramız var..
kumbaramız da dolmuştur.. her ay 80 lira kadar çıkıyor..
bu ay zam aldık...
zam farkımız ortalama 550 lira...
her ay o parada birikecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?