Nasıl isterseniz öyle biriktirin hanımlar !!!

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkismaşallah Allah bereket versin

geçmiş olsun ayrıca da opuyorumnanaktanrabbim şifa versin

sağol canım paylaştığın için..
nerden baksan haftada 150 tl den ayda 600 tl harçlığın var
yani birçok insanın aylık maaşı..
ne mutlu sana paranı çarcur etmiyorsan..
ne atarsak kar canım :lepi:

sağol canım paylaştığın için..
nerden baksan haftada 150 tl den ayda 600 tl harçlığın var
yani birçok insanın aylık maaşı..
ne mutlu sana paranı çarcur etmiyorsan..
ne atarsak kar canım :lepi:

Aynen öyle tatlım ne atsak kar.her gun 3 tl atsak düzenli ay da 90 tl nerdeyse bı çeyrek altın fiyatı sayılır.paranin miktarının büyük yada küçük olmasının önemi yok önemli olan bı kenara az cok bişeyler atmak.herkes kendi durumunun elverdigince biriktirmeye çalışsın.bunu basarabiliyorsak ne mutlu bizlere.haydi hanımlar 1 liradan 2 liradan ne birikir demeyin atın kumbaranıza cikan sonuçtan memnun kalacaksınız.hemen ceptekileri bosaltin,kumbaralar dolsun...

Son düzenleme:
arkadaslar bugun altınlarımı bozdurdum kuyumcuya ve bankaya gıdıp aylık vadelı hesap actırdım.umarım boylesı daha hayırlı olur.hem yanımda tasıma derdımde yok korkuyorum bısey olur diye.bu arada altın fıyatlarının dusecegını duydum oyuzden bozdurdum hem mynet ten okudum hemde sureklı alısverıs yaptıgım kuyumcumdan ogrendım.zaten bozdurmak ıstıyordum fırsat oldu benım ıcın de...

Son düzenleme:

hayırlı bereketli olsun canım..

evet altın düşücekmiş herkes öyle diyor ..

ben bugün 1.10 tl attım kzılar aklinialirimsmile

GÜmüş hesabı altın hesabından daha karlı diye okudum bugün milliyet haberde..bende bankadan maaşımı çekmedim..olduuğu gibi yatırım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…