- 20 Nisan 2008
- 4.464
- 458
- 698
- Konu Sahibi KralicheKaterina
-
- #3.681
Bugün kumbaramı açtım
Cuma hastanede olucaz diye bu sefer erken açtım
102 lira çıktı gidip 100 lirasını bütünlettim
Hemen hazinemin üstüne yatırdım
Asıl bombayı da yarın patlatıcam bayanssulusmile
Maşallah
Bir haftalık birikim mi bu :1shok:
Allah bereket versin...
Bu arada geçmiş olsun. Eşinizin kontolü falan mı var...
Sağol canım 10 günlük birikim
Eşimin ameliyat öncesi son incelemeler yapılacak
Allah şifa versin canım, bilmiyordum tekrar ameliyat olacağını...
Rabbim sağlığına kavuştursun bir an önce...:Saruboceq:
arkadaslar bende 1 senedır bırıkım yapıyorum.su ana kadar 10 tane cumhurıyet altını bı ceyrek aldım.bıde nakıt olarak 1750 tl var elımde.sızce nasıl bı yatırım yapmalıyım.ustune bırazda para gelsın ıstıyorum bundan sonra nasıl devam etmelıyım.kendıme araba almayı dusunuyorum.yatırım konusunda yardımcı olursanız cok sevınırım...
Tebrik ediyorum sizi... alkisalkisalkis
arkadaslar bende 1 senedır bırıkım yapıyorum.su ana kadar 10 tane cumhurıyet altını bı ceyrek aldım.bıde nakıt olarak 1750 tl var elımde.sızce nasıl bı yatırım yapmalıyım.ustune bırazda para gelsın ıstıyorum bundan sonra nasıl devam etmelıyım.kendıme araba almayı dusunuyorum.yatırım konusunda yardımcı olursanız cok sevınırım...
bende yarın maş alıcam 660 tan 250 anneme harc paramın borcu kaydirigubbakcemile3 150 falanda kışlık bişeler alırım gerisini atıcam bankya..altın hesabı düşünmüştüm ama faiz gelsin istiyorum.her ay 300 400 atıcam bir daha .. napim .. yaa bu hayat sigortası vb onlar nedir ? kendimi sigortalasammı..
Kızlar ben bugün bombayı patlatıp gidiyorum
Az önce banka kumbarama tam 2300 lira attım :lepi: delikafadulden
Yarından itibaren hastanede olacağımız için bozuk birikir mi bilmiyorum
Ama pazartesi döndüğümüzde kalanı sayıp yazarım
tebrik ederim canım..
çok güzel birikim yapmışsın
bize bu birikimi nasıl yaptığından da bahseder misin gaza gelmemiz ve fikir almamız açısından :teytey:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?