Nasıl isterseniz öyle biriktirin hanımlar !!!

Maşallah
Bir haftalık birikim mi bu :1shok:
Allah bereket versin...

Bu arada geçmiş olsun. Eşinizin kontolü falan mı var...

Allah şifa versin canım, bilmiyordum tekrar ameliyat olacağını...
Rabbim sağlığına kavuştursun bir an önce...:Saruboceq:

Amin inşallah bu 4üncü ameliyatı :bbo:
Artık midesinin 4e 3ü alınacak çünkü diğer tedaviler işe yaramadı
Ama hangi bölgeleri ne kadar alınacak ona karar vermek için
Ameliyat öncesi incelemeler yapılacak

arkadaslar bende 1 senedır bırıkım yapıyorum.su ana kadar 10 tane cumhurıyet altını bı ceyrek aldım.bıde nakıt olarak 1750 tl var elımde.sızce nasıl bı yatırım yapmalıyım.ustune bırazda para gelsın ıstıyorum bundan sonra nasıl devam etmelıyım.kendıme araba almayı dusunuyorum.yatırım konusunda yardımcı olursanız cok sevınırım...

Tebrik ediyorum sizi... alkisalkisalkis

tebrik ederim canım..

çok güzel birikim yapmışsın

bize bu birikimi nasıl yaptığından da bahseder misin gaza gelmemiz ve fikir almamız açısından :teytey:

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkistebrik ederim sizi
maşallah
araba almayı istiyorsanız araba alabilirsiniz
yalnız araba da ayrıca bi masrafff bunuda unutmayın
eger araba ihtiyaçsa ne alaa.
ihtiyaç değilse paranızı bankaya yatırabilirsiniz

Son düzenleme:
bende yarın maş alıcam 660 tan 250 anneme harc paramın borcu kaydirigubbakcemile3 150 falanda kışlık bişeler alırım gerisini atıcam bankya..altın hesabı düşünmüştüm ama faiz gelsin istiyorum.her ay 300 400 atıcam bir daha .. napim .. yaa bu hayat sigortası vb onlar nedir ? kendimi sigortalasammı..

Kızlar ben bugün bombayı patlatıp gidiyorum
Az önce banka kumbarama tam 2300 lira attım :lepi: delikafadulden
Yarından itibaren hastanede olacağımız için bozuk birikir mi bilmiyorum
Ama pazartesi döndüğümüzde kalanı sayıp yazarım

Özel sigortalardan bahsediyorsan
Bana biraz kandırmaca geliyor yani garantisi yok
Şirket iflas edebilir satılabilir kapanabilir herşey olabilir
En iyisi banka hesabı hazine bonosu olabilir fon hesapları olabilir
Bi bankacıyla görüşüp fikir alabilirsin

süperrrrrrrrr
maşallahhh maşalllahh sanaaa

eşinde ayrıca geçmiş olsunnn

tebrik ederim canım..

çok güzel birikim yapmışsın

bize bu birikimi nasıl yaptığından da bahseder misin gaza gelmemiz ve fikir almamız açısından :teytey:

cnm simdi soyle yapıyorum ben her hafta esımden haftalık alıyorum.spor salonumuz var esım benım calısmamı ıstemıyor bende hergun salonda ona yardımcı oluyorum o da bana alısverısın dısında haftalık verıyor 150-200 tl.ben de o sekılde bırıktırıyorum.eskıden cok tutumsuzdum elıme gecen her kurusu harcardım.ama ınsan kendıne bı hedef koyunca bıseye ulasmak ısteyınce mecbur bırıktırıyor.bu durumda ben hıc paramı harcamıyorum.evın ve benım her turlu ıhtıyacımı kendı karsılıyor extra para harcamıyorum.ıste boyle sekerım.yeterkı ısteyelım gercektende guzel bırıkım yapabılırız.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…