- Konu Sahibi KralicheKaterina
amin canım inşallah bende biriktiriyorum azcık bakalım artık delikafadulden
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canımmmmMerhaba kızlar yeni katıldım aranıza ama iyiki katılmışım. Bende para biriktirmeyi seviyorum kendimi güvende hissediyorum. Özel ders veriyorum aldığım parayı bankaya koyuyrum ve birdaha unutuyorum kaydirigubbakcemile5
500tl birikti ne yapsam acaba altınmı euro mu sizxce bana bir yol gösterin şimdiden teşekkürler şekerlerhihoyyyt
hoşgeldin gizemim;Canım geldim bende
kumbiriğime ne bulursam atıyorum ama az param hala
tatlım ben de 2 oğlan var vakit buldukça uğramaya çalışıyorum iştehoş geldin bende tekim sandım burada:gitme:
opuyorumnanaktankimsecikler yok galiba kaydirigubbakcemile
oh denkledin yani ekimimkızlar ben bu gün market alışverişinden kalan bozuklukları attım 3,5 lira bide dünden 5 e tamamlayamadığım 5 kuruşşu :)))))
oh maşallah kenara atılacak miktarlar çok güzeltünaydın kızlar ...bugün benden kumbaraya 34 tl
bundan sonra cumartesileri okulda ders dışı çalışmam var .oradan aldığım parayı da atacağım kumbarayazemuszemus
biz buyuz işte canım:sm_cool::sm_cool:kaydirigubbakcemile2 süperiz kızlar
merhaba kızlar bende atıyorum kuruş kuruş bişeyler öbür topice yazmaya çalışıyorum hatta...
benim okul uzak ve çok para gidiyor maalesef insanın sinirine dokunuyor yaa...
haklısın canım bende evliliği düşünüyorum bu yaz Allah nasip ederse :Saruboceq:
biirktirebildiğim kadar elime ne geçerse atıyorum kenara seni diğer topictende takip ediyorum aslında burada yarışma falan mı yapsak hepimizi heveslendirecek nedersin hihoyyyt
sincera hayırlısı olsun canım..
bende evlenmeden önce beş kuruş biriktiremedim gezdim tozdum rahatıma baktım...
ama düşünüyorum da boş boşa harcamışım o kadar parayı keşke biraz birikim yapsaymışmışım diyorum şimdi de...
keşke şimdiki hevesim o zamanda olaydı....
ilknurcum topiğin hayırlı olsun tatlım..
çok faydalı güzel bir topik olmuş..
bende burdayım artık
bende oğluma sünnet hazırlığı için para toplamaya başlayımm.
saolun tatlışlarım bende bu başlıkları okumadan önce çok tutumlu değildim. 1 ay sıktım kendimi baktım iyi birikim oluyor bide şu kredi kartalrını kapasam süper olacak mafoldumben
baktım canım çok düşük :1no2: likit fona da baktım 1 aylık ve 1 senelik değişimine onun da getirisi çok azalmış. bilmiyorum kafam karıştı :uhm: