- 11 Aralık 2011
- 21
- 26
- Konu Sahibi destina_cisem
ideal kilom 61 benim kilom 106 65 olsam yetermiş nasıl olurum nasıl yaparım pelinin cayını aldım ıcıyorum sabah ac karnına 1 tost bir kahve birde su ıcıyorum bakıcaz :))))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
1 dondurma öğle yemegı olarak terch ettim :)))
İçerek zayıflama suydu ayrandı
Çay vs öyle şeyleri bi kenarı bırak.ideal kilom 61 benim kilom 106 65 olsam yetermiş nasıl olurum nasıl yaparım pelinin cayını aldım ıcıyorum sabah ac karnına 1 tost bir kahve birde su ıcıyorum bakıcaz :))))
Mavi son halin muhteşem tebriklerÇay vs öyle şeyleri bi kenarı bırak.
Spora başka günde 45 dk 1 saat cardio terlemem lazım kendini zorlaman şart
Ve zararlı karbonhidratları kes .
Yararlı sebze ve protein ağırlıklı beslen
Cikolata tatlı pilav makarna beyaz ekmek vs vs şeyler yeme zayıflarsın cnm malesef tek yol bu
8 ayda 20 kilo veren biri olarak test ettiğim tek klasik yol bu bu yolun kaçışı yok malesef .
91 kilodan 71 e indim fotoğrafı gostereyim sana da motive olur belki . Gerçekten kafanda karar vermelisin . Benim hikayem var mavi herseyi orda ayrıntılı yazdım Eki Görüntüle 2576207
8 ayda 20 kilo nasıl verilir?
8 AYDA 20 KILO VERDIM Nasıl zayıfladın sorusu çok soruluyor bu aralar bu konuyu uzunca anlatayım o zaman tek bir mesaj altında . Öncelikle benim bünyem kilo almaya çok müsait ,hicbir şey yemeye gelmiyor hemen alıyorum ve çok cok zor ve yavaş kilo veriyorum . Çok yemek yiyen biri değilim çok...www.kadinlarkulubu.com
TeşekkürlerMavi son halin muhteşem tebrikler