- 6 Ocak 2022
- 131
- 31
- 27
- Konu Sahibi guleysah34
Çok teşekkür ederim yaşınız kaç? 10 yıl dediniz çok uzun bir süre nasıl aşamalardan geçtiniz öğrenmek istyrm. Ben klomen kullandım ilk defa ve bitti dün çatlatma iğnesi oldum bekliyrm işte dktr iğneyle olmasa 3 ay sonra aşılama deneriz dedi siz çatlatma iğnesi aşılama gibi aşamalar yaşadınız mı?As canım ben de polikistik over kısmıyla alakalı tavsiyede bulunmak istedim. Benim pko kaynaklı 10 yıl olmadı gebelik. Sonra bir kitap vesilesiyle hayat tarzı değişikliği yaptım. Özetle Mayıs'ta başladım. Temmuz ayında adet görmeye başladım. Önceden lekelenme şeklinde oluyordu. Ekim ayında da pozitif testi gördüm şu an 20 haftalık hamileyim. Kitabın özetini de paylaştım burada orayı mutlaka okumanı tavsiye ederim. Elbette her şeyin de bir vakti zamanı var şimdi nasipte varmış verdi Rabbim hamdolsun. Bizim elimizden gelen dua ve tıbben ispatlanan yöntemleri uygulamak.
PKO'yu yenmek isteyenler buyrun içeriye!
Başlıktan anlaşılacağı üzere Pko sendromunu yenmek için burdayız. Hayat tarzı değişikliği ile bu sendromu büyük ölçüde kontrol altına almak mümkün. Biz de birbirimize destek olarak bunu başarmak için buluşalım burda :KK68: Bunu başarırsak gerisi kendiliğinden düzelecektir, inanıyoruz...www.kadinlarkulubu.com