- 3 Aralık 2016
- 3.758
- 2.084
- 133
Dun bende basladim sabahları 1 tatli kaşığı yiyorum ins banada sifa olurNormalde sabah akşam tatlı kaşığıyla yemek gerekiyordu ben sadece sabahlari yedim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dun bende basladim sabahları 1 tatli kaşığı yiyorum ins banada sifa olurNormalde sabah akşam tatlı kaşığıyla yemek gerekiyordu ben sadece sabahlari yedim
Adetler düzenli bile olsa aynı kişinin yumurtlaması her ay değişkenlik gösterebiliyormuşöncelikle hayırlı olsun sağlıkla sıhhatle kucağına al inşallah bu ay bende bal çörek otu kullandım ovulasyon testi almıştım 10 ocakta teste başladım 12 ocakta normalde ovu günümdü ama negatif çıktı acaba bu kür erken yumurtlamaya mı sebep oluyor.
Dun bende basladim sabahları 1 tatli kaşığı yiyorum ins banada sifa olur
Ben zaten gebelik düşünmeden önce de d vitamini ve omega 3 düzenli kullanan birisiyim folik asite gelince sentetik olarak degil dogal yollardan tercih ediyorumİnsallahh etkili olur.. Ancak ben uzun uzun anlattim nasil oldugunu sadece bak corek otuna bagli kalmamakta lazim
Ay Allah korusun ins oyle bisey olmaz benimde prolaktin yüksekti bugun 5.gunum ama ekstra bisey hissetmedim göğüslerde ins yukseltmez hafta içi yine kan verip bakcamarkadaşlar bu kür evet çok etkili ama eğer prolaktininiz yüksekse daha da yükseltebilir hatta kist bile yapabilir. Dikkatli kullanılması lazım her bünye aynı olmaz bu arkadaşa bir etkisi olmamış ama size olabilir kullanırken kendinizi de takip etmeyi unutmayın. Farklı sizi rahatsız eden bir durum olursa devam etmeyin.
Ben zaten gebelik düşünmeden önce de d vitamini ve omega 3 düzenli kullanan birisiyim folik asite gelince sentetik olarak degil dogal yollardan tercih ediyorum
arkadaşlar bu kür evet çok etkili ama eğer prolaktininiz yüksekse daha da yükseltebilir hatta kist bile yapabilir. Dikkatli kullanılması lazım her bünye aynı olmaz bu arkadaşa bir etkisi olmamış ama size olabilir kullanırken kendinizi de takip etmeyi unutmayın. Farklı sizi rahatsız eden bir durum olursa devam etmeyin.
Folikasiti sentetik tercih etmeniz sizin kararınız ama sentetik folikasit ve otizm ilişkisini bir araştırınDogal yollardan aldığımız besinler malesef ki yeterli olmuyor mutlaka takviye gerekli
Allah aşkına dediğiniz her ne kadar doğru olsada doktor veriyor bunu neden insanları strese sokuyorsunuz otizm falan gereksiz bilgi bi sürü kullanan hamile var burda stres yaptırıyorsunuzFolikasiti sentetik tercih etmeniz sizin kararınız ama sentetik folikasit ve otizm ilişkisini bir araştırın
Ee o zaman stres olcak diye doğruları yazmayalımAllah aşkına dediğiniz her ne kadar doğru olsada doktor veriyor bunu neden insanları strese sokuyorsunuz otizm falan gereksiz bilgi bi sürü kullanan hamile var burda stres yaptırıyorsunuz
Bu bi olasılık, %100 doğruluğu olan bişeyi doktorlar tavsiye etmezdi, internetteki herşeye inanmamak lazım ayrıca herşeyin fazlası zarar, folikasiti fazla ve yüksek dozda kullanmak birçok şeye yol acabilir, aynı şey diğer takviye vitaminler için de geçerli, hatta doğal besinler için deEe o zaman stres olcak diye doğruları yazmayalım
Ee ben illa olcak mi dedim bu saldirganliginiz niye böyle birsey öğrendim ve kendim kullanmamayi tercih ettim hanımefendi yazmış dogal yollardan alamazsin diye bende sentetik yoldan almayı tercih etmediğimi ve sebebini belirttim size ne oluyor bu benim düşüncem ve tercihim buraya kimse folik asit almasın demedim ya da alin da demedim herkesin kendi doktoru ile karar verdiği bisey size ne oluyor?Bu bi olasılık, %100 doğruluğu olan bişeyi doktorlar tavsiye etmezdi, internetteki herşeye inanmamak lazım ayrıca herşeyin fazlası zarar, folikasiti fazla ve yüksek dozda kullanmak birçok şeye yol acabilir, aynı şey diğer takviye vitaminler için de geçerli, hatta doğal besinler için de
Bana bişey olmuyor saldırganda değilim yanlış bildiğiniz bişeyi düzeltmek istiyorum, sentetik folikasitle otizm arasında bi ilişki yok sadece bilinçsiz kullanılan folikasitle alakası olabilir bunu folikasitle sınırlandıramayız demek istediğim bu, bilinçsizce fazla doz alınan, kullanılan herşey zarar verebilir. Siz direkt sentetik folikasit için bunu konuşmuşsunuz. Aman dikkat edin fazla almayın doktora danışın vucutta yediklerimizden dolayı zaten var ölçtürmeden almayın falan deseniz anlayacagım. Biz burda yüzümüzdeki sivilceyi görüp hamilelik sanıyoruz bu yazdığınız kaç kişinin rüyasına girer insaf yahuEe ben illa olcak mi dedim bu saldirganliginiz niye böyle birsey öğrendim ve kendim kullanmamayi tercih ettim hanımefendi yazmış dogal yollardan alamazsin diye bende sentetik yoldan almayı tercih etmediğimi ve sebebini belirttim size ne oluyor bu benim düşüncem ve tercihim buraya kimse folik asit almasın demedim ya da alin da demedim herkesin kendi doktoru ile karar verdiği bisey size ne oluyor?
Bana bişey olmuyor saldırganda değilim yanlış bildiğiniz bişeyi düzeltmek istiyorum, sentetik folikasitle otizm arasında bi ilişki yok sadece bilinçsiz kullanılan folikasitle alakası olabilir bunu folikasitle sınırlandıramayız demek istediğim bu, bilinçsizce fazla doz alınan, kullanılan herşey zarar verebilir. Siz direkt sentetik folikasit için bunu konuşmuşsunuz. Aman dikkat edin fazla almayın doktora danışın vucutta yediklerimizden dolayı zaten var ölçtürmeden almayın falan deseniz anlayacagım. Biz burda yüzümüzdeki sivilceyi görüp hamilelik sanıyoruz bu yazdığınız kaç kişinin rüyasına girer insaf ya
Gereksiz uzatmayi bırakın artık baydı cunku bu yazilariniz size iyi aksamlarBana bişey olmuyor saldırganda değilim yanlış bildiğiniz bişeyi düzeltmek istiyorum, sentetik folikasitle otizm arasında bi ilişki yok sadece bilinçsiz kullanılan folikasitle alakası olabilir bunu folikasitle sınırlandıramayız demek istediğim bu, bilinçsizce fazla doz alınan, kullanılan herşey zarar verebilir. Siz direkt sentetik folikasit için bunu konuşmuşsunuz. Aman dikkat edin fazla almayın doktora danışın vucutta yediklerimizden dolayı zaten var ölçtürmeden almayın falan deseniz anlayacagım. Biz burda yüzümüzdeki sivilceyi görüp hamilelik sanıyoruz bu yazdığınız kaç kişinin rüyasına girer insaf yahu
Bana bişey olmuyor saldırganda değilim yanlış bildiğiniz bişeyi düzeltmek istiyorum, sentetik folikasitle otizm arasında bi ilişki yok sadece bilinçsiz kullanılan folikasitle alakası olabilir bunu folikasitle sınırlandıramayız demek istediğim bu, bilinçsizce fazla doz alınan, kullanılan herşey zarar verebilir. Siz direkt sentetik folikasit için bunu konuşmuşsunuz. Aman dikkat edin fazla almayın doktora danışın vucutta yediklerimizden dolayı zaten var ölçtürmeden almayın falan deseniz anlayacagım. Biz burda yüzümüzdeki sivilceyi görüp hamilelik sanıyoruz bu yazdığınız kaç kişinin rüyasına girer insaf yahu
Bende alınmasından yanayım zatenKullanılmaması durumunun bebege etkisi cok daha fazla. Soylenilen dusuncenin net bir kaynağı bile yok. İnternette arastirma yapinca 2016 yilinda birisi ortaya atmış devami gelmemiş. Evet her şeyin fazlası zarar ama bazi şeylerin mutlaka alinmasi gerekiyor. Ben özel hastanede bir doktorla başladım bu sürece Regenesis diye bir multivitamin önerdi emzirme surecinde dahi kullanicaksin dedi. İçeriğinde bir gebenin ihtiyaci olan dozlarda vitaminler mevcut. Ben kulaktan dolma bilgilere degil de daha cok ilim irfan sahibi insanlarin söylediklerini ve onerdiklerini onemsiyorum. Sizde aynen bunu yapmalısınız
Evet ben hemen oyle olacak sandım kendimce planlar yaptım.. Ancak oyle olmuyormus
Sizde erken yumurtlama yaptı mı ve sonuç aldınız mı?Dun bende basladim sabahları 1 tatli kaşığı yiyorum ins banada sifa olur