Nasıl Hamile Kaldım.

çok tatlı haber inşallah sağlıkla gelir bebiş

Merhaba Hayırlı olsun gebeliğiniz Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin Verdiğin bilgiler için teşekkür ederim.Bir sorum olacak propolisi tablet, capsul yada extract olarak mı kullandınız günde kaç kez aldınız? ben Londra’da yaşıyorum hiç kullanmadım bal ürünlerini...

Damlasını ve Balparmagin mix ini kullandım. Saf propolis bulmak cok zor ama genel olarak bee nin urunlerini cok oneriyorlar. Londra da bulabilirmisiniz bilemiyorum

Damlasını ve Balparmagin mix ini kullandım. Saf propolis bulmak cok zor ama genel olarak bee nin urunlerini cok oneriyorlar. Londra da bulabilirmisiniz bilemiyorum

Teşekkür ederim Allah razı olsun.

Bir yerde bu kur prolaktini yükseltiyor diye okumuştum sizde tam tersi olmuş deneme cesareti aldim :)

Bir yerde bu kur prolaktini yükseltiyor diye okumuştum sizde tam tersi olmuş deneme cesareti aldim :)
Bende okuduktan sonra biraz korkarak kullanim ölçüsünü azaltmıştım. Bu surecte onemli olan şey kesinlikle kafa rahatlığı. Prolaktinimde stresi atınca düştü sanirim :)

Bende okuduktan sonra biraz korkarak kullanim ölçüsünü azaltmıştım. Bu surecte onemli olan şey kesinlikle kafa rahatlığı. Prolaktinimde stresi atınca düştü sanirim :)
Ne kadar azalttıniz acaba bende su an dostineks kullanıyorum bitince denemek istiyorum da

öncelikle hayırlı olsun sağlıkla sıhhatle kucağına al inşallah bu ay bende bal çörek otu kullandım ovulasyon testi almıştım 10 ocakta teste başladım 12 ocakta normalde ovu günümdü ama negatif çıktı acaba bu kür erken yumurtlamaya mı sebep oluyor.

Benimde doktor söylemişti beklenen tarihten erken yumurtladigimi.. Yumurtayi buyutme etkisi var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…