Merhaba hanımlar ben sayfada yeniyim. Bu süreçte bu sayfadan çok faydalandım ve eğerli hamile kalırsam bende insanlara yardımcı olmak için sayfaya üye olup deneyimimi paylaşacağım diye kendime söz verdim. Öncelikle 1 buçuk yıllık evliyiz. 1 yıl korunduk ve ağustos ayı itibariyle çocuk yapma çalışmalarına başladık.. Ben temmuz ayında bir sorunum var mı diye kontrole gittiğimde prolaktinim 65 çıktı. Beni dahiliyeye yönlendirdiler, doktora gittim ancakk tavrından hoşlanmadığım için odadan çıktım bi daha da gitmedim. Ağustos ayında denedik olmadı. Eylülde denedik olmadı. Ekimde denedik olmadı ve ay sonuna doğru burada Prolaktin problemini araştırdım.. Moralim bozuldu ya tümör varsa ya çocuğum olmazsa vs diye.. Prolaktin fazlalığıyla ilgili hiç bir belirtim yok. Adetim her ay düzenlidir. 30 ekimde tekrar prolaktin ölçtürdüm ve 63 çıktı değerim.. Sonrasında ciddiye alıp doktora gittim 2 Kasımda prolaktin 26 çıktı.. Kasım ayında artık can sıkmanın bir anlamı olmadığını düşünerek bu sayfadan da yola çıkarak çörek otu tarçın bal kürünü hazırladım. Onun yorumlarında da kist yaptı falan yazdıkları için normalde günde 2 kez yenmesi gerekirken ben sadece sabahları tatlı kaşığıyla yedim. 25 kasımda küre başladım. P.C programına göre normalde 5 Aralık yumurtlama günümdü. 2 Aralıkta doktora gittim ultrasonla tüplerime baktı hiç sorun yok dedi sonrada sen yumurtlamışssın dedi. ( Bu arada prolaktinim 16 ya düşmüştü. Düşmesi için hiç bir şey kullanmadım. Sadece moralimi yüksek tuttum) Erken olduğunu düşünerek her gün birliktelik yaşadık. 3-4 gün sonra sol kasığımda iğne batarcasına kasılmalar oldu. Sırt ağrılarım bel ağrılarım kasık ağrılarım sağ gögüs ağrım sağ kol ağrım başladı. Adetime daha yaklaşık 10 gün varken bu belirtileri yaşayınca acaba mı diye düşündüm ama yine de umutlanmak istemedim. geceleri ciddi anlamda uykusuzluklarım başladı ve psikolojikse bile netleşsin ve artık uyuyabileyim diye 19 aralıkta adet olacaktım ama ben dayanamayıp 16 aralıkta kaset test yaptım çift çizgi çıktı biri pembeydi akşamında yine yaptım yine sonuç aynıydı. Cuma günü doktora gidip kan verdim beta HCG 123 çıktı.. Şükürler olsun kii.. Ben bu süreçte neler yaptım
Hergün bir saat yürüyüş yaptım açık hava da
Solgarın Multivitaminini içtim gün aşırı.. (yaklaşık 6 aydır Solgar Folik Asit kullandım)
Her hafta mutlaka balık tükettim (KAradeniz Somonu)
Ispanak tükettim
Her sabah ceviz yedim
Gün içinde sürekli meyve yedim.
Propolis karışımı yedim..
Çörek otlu kürü de toplamda 7 gün kullandım. Doktor yumurtlamışsın deyince bıraktım..
Umarım sizlerede biraz olsun yardımcı olabilirim. Bu süreçte hamileliği unutmak diye bir şey yok sadece moral bozmadan can sıkıcı hale getirmeden Allahtan geleceğini zamanıysa artık olmasını istediğimi dile getirdim. Ayrıca yaşım 29 :)
Hergün bir saat yürüyüş yaptım açık hava da
Solgarın Multivitaminini içtim gün aşırı.. (yaklaşık 6 aydır Solgar Folik Asit kullandım)
Her hafta mutlaka balık tükettim (KAradeniz Somonu)
Ispanak tükettim
Her sabah ceviz yedim
Gün içinde sürekli meyve yedim.
Propolis karışımı yedim..
Çörek otlu kürü de toplamda 7 gün kullandım. Doktor yumurtlamışsın deyince bıraktım..
Umarım sizlerede biraz olsun yardımcı olabilirim. Bu süreçte hamileliği unutmak diye bir şey yok sadece moral bozmadan can sıkıcı hale getirmeden Allahtan geleceğini zamanıysa artık olmasını istediğimi dile getirdim. Ayrıca yaşım 29 :)