• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nasıl hamile kaldım

Elainci

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2018
2
2
1
39
Merhabalar, ben denemeye başladıktan tam bir yıl sonra hamile kaldım. Ağustos ayında da dış gebelik geçirmiştim. Hem dış gebeliğim esnasında hem de gebe kalmak için sık sık burada yazılanları okudum. Buradan fazlaca tavsiye aldım. Eğer hamile kalırsam siteye kayıt olup hamilelik belirtilerimi ve hamile kaldığım ayda yaptıklarımı anlatacağımı söylemiştim.
Hamilelik belirtileri aslında regl belirtilerinden biraz farklı ama bunu ancak yaşayınca anlıyorsun. Benim göğüslerim çok acılı bir şekilde şişti.
Normalde çok ağır pms geçiririm. Regl olmadan bir hafta önce karnım ve belim ağrımaya başlar, regl olmadan iki gün önce geçer. Bu sefer ağrım hiç kesilmedi, geceleri bile uyandırdı. Alnımda kocaman bir sivilce çıktı ki normalde böyle sivilcem çıkmaz.
Hamile kaldığım ay yaptıklarım aslında hep buradan okuduğum şeyler ama yine de bir yararı dokunur belki:
Yumurtlamaya kadar her gün hayıt otu çayı içtim sabahları bir bardak
Her sabah keçi boynuzu pekmezi içtik birer kaşık eşimle.
Gün aşırı ilişki, bacakları kaldırma, bel altına yastık bunları hepiniz ezberlemişsinizdir zaten.
Bence en önemlisi geçen ay kan tahlili yaptırmıştım d vitamini sınırda çıkmıştı. Çok uzun uğraşlar sonucu evlat sahibi olan bir arkadaşım d vitaminin çok önemli olduğunu söyleyince internetten araştırdım. Hatta yine burada da konuyu görüp okudum. Hemen d vitamini takviyesine başladım.
Umarım bekleyen, isteyen herkesin en kısa zamanda bebeği olur.

Ne kadar güzel dusunmussun canım sağol burada birilerine yardımı olacağından eminim

Bende 4 haftalık hamileyim ama 2 gündür sorunlarım oldu lekelenme ağrı ufak parçalar geldi falan doktor ultrasonda 2mm birşey görüyorum gebelik kesesi olabilir ama emin değilim dedi kan verdim cumartesi yine kan vericem ve HCG takibi yapılacak inşallah bebeğim sağlıklıdır

Allah sağlıklı bir hamilelik nasip etsin inşallah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin canım

Back