- Konu Sahibi madameblack
Amin canımHadi merakla bekliyorum sonucunu sabah inşallah daha belirgin bir çizgiyle karşılaşırsın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin canımHadi merakla bekliyorum sonucunu sabah inşallah daha belirgin bir çizgiyle karşılaşırsın
Merhaba canım bana sormafın galiba ama cevaplayım yine de ben soğan kürünü hep yanlış yapıyormuşum burda öğrendim hamile kalmak için başka adet olmak için başka günlerde yapılıyormuş... Özetleyeyim hemen adet bitiminde başlayıp yumurtlama günlerinde bırakıcakmışsın ben öyle anladım onu uyguluyorum umarım doğrudurMerhaba öncelikle hayırlı olsun gebeliğiniz.
Ama başlıkta soğan kürünü görünce içerikte öyle bişey aradım. Ama soğan kürüne dair hiçbişey yazmamışsınız.. ben de kullanıyorum şu an 6. Günüm gebelik istiyorum siz düzenli mi kullandınız?
Merhaba cevabın için teşekkür ederim canım. Ben de saraçoğlu’ndan 15 gün içmek gerektiğini duymuştum. Bakalım inşallah güzel haberlerimizi alırızMerhaba canım bana sormafın galiba ama cevaplayım yine de ben soğan kürünü hep yanlış yapıyormuşum burda öğrendim hamile kalmak için başka adet olmak için başka günlerde yapılıyormuş... Özetleyeyim hemen adet bitiminde başlayıp yumurtlama günlerinde bırakıcakmışsın ben öyle anladım onu uyguluyorum umarım doğrudur
Rica ederim canım ne demek inşallah yeni yıla hamiş olarak gireriz ben 31 aralıkta test yapıcam kısmetse bat 8 ocak bakalımMerhaba cevabın için teşekkür ederim canım. Ben de saraçoğlu’ndan 15 gün içmek gerektiğini duymuştum. Bakalım inşallah güzel haberlerimizi alırız
Çok sevindim canım belki bizim yaptığımız daha çok işe yarıyordurAyni yapmisiz canim Bende adetle basldim iltihabida atayim diye boyle daha iyi oldu
Ben adetin ilk gününden itibaren 10 gün kullanıp bıraktım canım saraçoğlunda adetin bitiminden 2 gün sonra kullanın deniliyor ben böyle deneyimledim siz nasıl yapmak isterseniz öle yapın inşallah hayırlı haberlerinizi bekliyoruzMerhaba öncelikle hayırlı olsun gebeliğiniz.
Ama başlıkta soğan kürünü görünce içerikte öyle bişey aradım. Ama soğan kürüne dair hiçbişey yazmamışsınız.. ben de kullanıyorum şu an 6. Günüm gebelik istiyorum siz düzenli mi kullandınız?
İnşallah canım teşekkür ederimBen adetin ilk gününden itibaren 10 gün kullanıp bıraktım canım saraçoğlunda adetin bitiminden 2 gün sonra kullanın deniliyor ben böyle deneyimledim siz nasıl yapmak isterseniz öle yapın inşallah hayırlı haberlerinizi bekliyoruz
buda bu sabahki testim yine aynı çıktı ya kafam karıştı adet tarihim bugün normaldeHadi merakla bekliyorum sonucunu sabah inşallah daha belirgin bir çizgiyle karşılaşırsın
Canım hayırlı sabahlar testine bikaç damla su damlat bakalım gidicek mi gitmezse eğer hayırlı olsunbuda bu sabahki testim yine aynı çıktı ya kafam karıştı adet tarihim bugün normalde
Tmm canım yapayım testin idrar damlatırsınız yerine dimiCanım hayırlı sabahlar testine bikaç damla su damlat bakalım gidicek mi gitmezse eğer hayırlı olsun
Evet canım burda hep öyle okudum eğer çizgi gitmezse kuruma çizgisi değilmiş gebelik varmış suyu damlat bekle biraz gidecek mi bakalımTmm canım yapayım testin idrar damlatırsınız yerine dimi
Yaptım canım hayalet çizgiyi görebiliyorum halaEvet canım burda hep öyle okudum eğer çizgi gitmezse kuruma çizgisi değilmiş gebelik varmış suyu damlat bekle biraz gidecek mi bakalım
Aynen canimÇok sevindim canım belki bizim yaptığımız daha çok işe yarıyordur
Selam kızlar bende burda önceden çok araştırma yapıp hamile kalanlardanım. Öncelikle geçen ay erken gebelik testi ile gecikmenin ikinci günü pozitifi gördüm tabi sevinçler göz yaşları üç Aydır istiyorduk. Ertesi gün malesef regli oldum araştırdım kimyasal gebelik.. üzüldüm tabi ama önümüzdeki aya inşallah deyip hemen reglin ilk günü soğan kürüne başladım . Adetle birlikte rahim temizlensin diye . Yaklaşık 10 gün kullandıktan sonra yumurtlamaya iki gün kalası bıraktım. Ve bıraktığım gün folik asit başladım.tabi eşimde bir çok vitaminin bir arada olduğu bir takviye ye başlamıştı. Ve yumurtlama gününü ve bir sonraki günü değerlendirdik. Sonraki bir haftasında gün aşırı değerlendirdik. Hiç stres yapmamaya dikkat ettim bata bir hafta kalası en yoğun stres yaşayacağım sürekli merak edip test yapacağımı bildiğim için memlekete annemlerin yanına gittim. Orda aklıma bile gelmedi hiç stres yapmadım. Hatta evime döndüğümde 2 gün gecikmiştim ama geçen ay gibi kimyasal olur diye bekleyim dedim tabi beklenmiyor hemen heyecan sardı gecikmenin 3. Gününde test yaptım silik pozitif yine korktum tabi yine kimyasal diye hemen akşamına özel hastaneye gidip kan verdim. Sonuç 24 hamilesiniz ama daha çok yeni beta takibi yapalım dedi. Tabi ben üç gün sonrasına aile hekimimden randevü almıştım bile. Aile hekimine gidip kan verdim ve sonuç 201 çıktı. Aile hekimim artışın çok güzel dedi bir daha beta takip etme stres yapma hemen bi kadın doğumdan randevü al dedi. Tabi o zaman 4 haftalıktım. Burdan da bilgilendiğime göre 4 haftalıkken kese görünmeye bilir doktor beni dış gebelik olabilir falan diye korkutmasın diye iki haft evde bekleme karar verdim. Sürekli kendimi takip ettim fazla bir ağrı ya da yumurtalıklarda fazla ağrı ve beraberinde kanama görürsem hemen doktora giderim dedim. Çok şükür öyle fazla bi ağrım olmadı. Ve dün 6+0 iken doktora gittim keseyi hatta bebeği ve kalbinin attığını gördük çok şükür.. ama kalbinin atışını 8. Haftadan önce dinletmek doğru değil dedi . Ama kalbinin atışını dinlemek için 8. Hafta gel demedi kızlar. 12. Haftada gel 2li tarama testi için dedi. Bu konuda ne yapmam lazım? Sizce sakince 12. Haftayı mı bekleyim 8. Haftada gideyimi? Ve bu ikili tarama testi nedir? Genetik sorun olabileceğine mi bakılıyor eşle birlikte mi gidiliyor şimdiden teşekkür ederim
Maşallah hadi hayırlı olsun o zaman hamilesin miniğin seninle maşallah yarın ilk işin kan vermek sonraki de bize yazmak olsun o zaman yaaYaptım canım hayalet çizgiyi görebiliyorum hala
Zaten 6 dk içinde çıkmıştı
Yok canım bugün çatlatma iğnesi olucamMaşallah hadi hayırlı olsun o zaman hamilesin miniğin seninle maşallah yarın ilk işin kan vermek sonraki de bize yazmak olsun o zaman yaa
Hımmm hayırlısı koyulaşma olmadıysa ondandır tabiYok canım bugün çatlatma iğnesi olucam
İğneden önce belki gebelik vardır diye yaptım ama hiç koyulaşma olmadı yok demeli ilaçlardan hcg tetiklendi testte
14 gün sonra test yapacağım yani
Aynen 12 gün sonra test yapacağımHımmm hayırlısı koyulaşma olmadıysa ondandır tabi
Hadi hayırlısı bakalım yani yılda hamiş olacakmısın görcez bakalımAynen 12 gün sonra test yapacağım