• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nasıl hamile kaldım. Soğan kürünün mü etkisi..

Adetten iki gün spnra başladım, amacım kisti eritmekti ama reflüden dolayı devam edemedim. Bir faydası olacağını düşünmüyordum çünkü yarım bırakmıştım. Ama hamd olsun.
daha çok yeni düşük tehlikem de var, henüz durumum belli değil ama inşallah Allah size de bir çocuk nasip eder hayırlısıyla.
Geçmiş olsun canım inşallah miniğin tutunur sana... Sağlıkla sıhhatle doğar büyür bugünleri hatırlamazsın bile inşallah 🙏 darısı bana olsun inşallah

Adetten iki gün spnra başladım, amacım kisti eritmekti ama reflüden dolayı devam edemedim. Bir faydası olacağını düşünmüyordum çünkü yarım bırakmıştım. Ama hamd olsun.
daha çok yeni düşük tehlikem de var, henüz durumum belli değil ama inşallah Allah size de bir çocuk nasip eder hayırlısıyla.
Ben yanlış yapmışım demek ki bu zamana kadar ben hep adet olunca bırakıyodum adetimin üzerinden geçen 4. Günüm bugün başladam mesela yatmadan önce içsem doğru zamanda başlamış olur muyum

Ben yanlış yapmışım demek ki bu zamana kadar ben hep adet olunca bırakıyodum adetimin üzerinden geçen 4. Günüm bugün başladam mesela yatmadan önce içsem doğru zamanda başlamış olur muyum
Ben reglimden iki gün sonra başladım, sabah kalkınca, akşam uyumadan içiyordum.

Oncelikle hayirli olsun canim bende ayni sekilde hem sogan kuru yapmistim hemde gecen ay folik asidi aksatmadan kullanmistm ve suan Rabbimin izniyle hamileyim ikisinin de faydasi oldugunu dusunuyorum

Normalde adet bitince iki gün sonra başlanıyor 15 gün sabah akşam taze olmak şartıyla 5 dk kaynatılıp içiliyor . Ama ben adetin ilk günü kullanmaya başladım adetle birlikte temizlensin diye böyle yapanlarda çok Muş sancılı adetede iyi geliyormuş ben 10 gün içtim sadece adetin ilk günü başlayıp yumurtlamaya 2 gün kalası bıraktım . Normalde herkes adet bitince yapıyor
Ayni yapmisiz canim Bende adetle basldim iltihabida atayim diye boyle daha iyi oldu

Eklentiler

• 21A98D9A-91ED-4BD9-91F0-58DF9EADAF9F.jpeg
    21A98D9A-91ED-4BD9-91F0-58DF9EADAF9F.jpeg
    114,3 KB · Görüntüleme: 142
Merhaba öncelikle hayırlı olsun gebeliğiniz.
Ama başlıkta soğan kürünü görünce içerikte öyle bişey aradım. Ama soğan kürüne dair hiçbişey yazmamışsınız.. ben de kullanıyorum şu an 6. Günüm gebelik istiyorum siz düzenli mi kullandınız?

Back
X