nasıl hamile kaldim.dua herşeyin ilaci

Hiram26

Allah'ım sana emanetiz
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2018
119
117
18
34
Ankara
Selam aleyküm ben hamile kalırsam buraya bütün yaptıklarımı yazmaya adak etmiştim bayanlar aslında herşey başlıkta yazdığı gibi dua yaptıklarımı şöyle anlatayim.benim hiç sağlık sorunum olmamasına rağmen hamile kalamiyorum demek ki dua etmek ve tövbe etmekle başladım 819 kere estağfurullah günlük zikir matikle günlük sayisi yok kun fe yekün çektim .7 gün hacet namazı ile tesirli yasını şerif şerif hacet duası okudum .sabah namazı hiç aksatmamaya çalıştım.sabah namazında hacet duası internete yazın çıkar 7 defa Kenzül arş 3 er Fatiha nas Felak kafirun suresi ihlas suresi okudum.izmi azam.sahmeran duası esmaulhusna okudum hersabah ya zel celali vel ikram ya erhamerrahimiyn diyerek üçer defa dua ettim selat selam getirdim resule .hergun bir Meryem bir Yusuf suresi okudum .meryemde tilavet secdesi unutmayın ayette geçince yapın. Bide ezan kaamet okunurken Allah'ım hayırlı evlat nasip .et diye hep dua ettim heran ettim bukadar şimdilik aklıma geldikçe yazarım fakat bu yaptıklarımı hiçbir gün aksatmadan yapın

Back