Allah sag salim kucağına almayi nasip etsin birsey sorucam prolaktin sinirdaymis ama adetin duzenlimiydi bnmde biraz yuksek ondan soruyorum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Nasıl güzel anlatmışsın gözlerimin içi güldü senin adına çok sevindim Rabbim dualarını kabul etmiş ne güzel bir bayram hediyesi olmuştur size asıl size bayram oldu bencebende yaklaşık 2 yıllık evliyim 3 aydır deniyoruz tam anlamı ile daha henüz gelen giden bir şey yok her ay kırmızılara boğulmak kadar üzücü bir şey yok benim hayatımda şu sıralar çok dua ettim Allah ıma kadir gecesi açtım ellerimi dua ettim olmadı isyan etmedim etmemde herşeyin bir vakti zamanı var rabbim daha iyi bilir ol dediğinde olacak inşallah sen hamişsin sizin dualarınız kabul olur benim içinde dua edersen çok sevinirim adım merve şimdiden bebisiniz ile geçireceğiniz uzun sağlıklı yaşlarınız olsun inşallah canım benim sevgiler
prolaktin için laboratuar değeri 6-27 arası yazıyordu canım.benim en fazla 32 oldu.dostinexten sonra 0.4 e düştü.yani aşırı düştü.adetlerim en fazla iki gün gecikiyordu canım.iki gün kahverengi lekelenme ardından oldukça ağrılı adet oluyordum.inş en kısa sürede isteyen herkese nasip eder rabbim.....
Cok guzel bir duygudur eminim cok dua ediyorum.. Sende dualarins katar vesile olursan cok sevinirim arkadssim.. İnsallah saglikla dogurursun minişi
İnşallah canim bnmde 31 70 cikti dediğin ilaci kullanıyorum ins bende bu ay müjdeli haberi alırım
herkese merhaba kızlar..
yakşalık 1,5 yıldır hamile kalmaya çalışıyordum.1 yıl kendimiz denedik ve sonuç sıfır.ardından duyduğum tüm doktorlara sırasıyla başvurdum.hepsinde aldığım cevap aynı oldu:sorun yok herşey yolunda sizin çocuğunuz olur...
ama ne var ki her ay adet olup saatlerce ağlardım.soracaklarını bildiğim için insanlardan kaçıyordum.hiç mi olmayacak belirsizliği yedi bitirdi beni çoğu zaman.
ocak ayında klomen tedavisine başladım.her ay yeni bir umuttu benim için ama sonuç hüsran oldu hep.mayıs ayında çok zor bir rahim filmi yaşadım.çok şükür tüplerim açıktı.haziran ayında dinlenip temmuzda aşılama yaptıracaktık.çok yüksek olmasa da prolaktinim sınırda çıkmıştı.dostinex le onu da hallettik.doktorum bana femara adlı ilacı verdi.aynı klomen gibi kullandım.ovitrelle çatlatma iğnesini aldım hazırladım.yumurta takibine gittiğimde doktorum ameliyattaydı.ne zaman çıkacağı da belli olmadığı için beni asistan doktor kontrol etti ve aşılama için erken olduğunu söledi.günlerden cuma idi ve bana pazartesi tekrar gel dedi.
gittim tabii kii....
doktorum asistanına kızdı.bana mutlaka ulaşmalıydın çatlatma iğnesinin zamanı geçmiş yumurta 20mm olmuş dedi.tabi ben yıkıldım.bir ay daha boşa geçecekti.gereksiz yere yumurtalarım boşa gidecekti.doktorum bana moral verdi.yumurtan çok kaliteli haftada 4 gün ilişki olsun dedi.umursamaz bir şekilde oradan ayrıldım.günlerce asistanına kızdım.taa ki bat yani 26 temmuz gelene kadar.bayramı adetli geçirecektim.fakat olmadı.adetim başlamadı.cuma günü gecikmenin 7.günüydü.test yapmaya karar verdim.inanılmaz bir şekilde çift çizgi hemde kopkoyu belirdi
inanamadım bir başka test daha yaptım.o da aynı şekilde çıkınca hemen kan verdim. b-hcg değerim 1000 çıktı
ve bugün ilk kontrolüme gittim..5 haftalık hamileyimbebeğimin kesesi oluşmuş.hatta içinde bebek de hafif görünüyor.henüz kalbi atmaya başlamamış.doktorum her an başlayabilir sağlıklı görünüyor dedi.
umarım bundan sonra da sağlıklı devam eder ve hayırlı bir evlat olur.
bu yolda uğraşan arkadaşlara tavsiyem bol bol dua etmeniz.ramazan boyu her akşam iftar anında dua ettim yalvardım rabbime..salatı tefriciye okudum.duyduğum tüm duaları tesbihleri okudum.ve rabbim ol dedi..bir zamanı varmış ve o zaman geldi.şimdi anne olmak için çabalayan bayanlar buraya isminizi yazarsanız isminize dua edeceğim ki çabuk kabul olsun die.yaptığınız dualara da eşlik edeceğim faydam olur belki die. aşılama die başlayıp nasip olmadan kendiliğinden oldu.demekki oluyormuş.umudunuzu hiçbir zaman kaybetmeyin.....
Canım doktorun asistanını senin karşına Allah çıkarmış. Doktorun kendisi çatlatma iğnesi vursaydı belki stresli bir şekilde bekliycektin. Stres çok etkiliyor ne kadar içimizden kendimizi rahatlatmaya çalışsak da bazılarımız için gerçekten çok zor. Burada senin de dediğin gibi umursamaz olup rahatlık çok önemli. Bak umursamayıp rahat olunca bebişin gelmiş. Çok şükür Allah'a. Demek ki her işte vardır bir hayır diye boşuna dememişler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?