Nasıl hamile kalabilirim

Aynen ben de diaformin kullandım 2 ay çok kötü etkilemişti yan etkileri ama sonra yavaş yavaş etkilememeye başladı Kürler umarım etki gösterir ama bence bir şans daha ver bu ilaca canım Bir ara kafaya taktığımdan yabancı forumlarda da çok araştırmıştım, şeker ilaçları bizdeki bu pko için en iyi çözüm oluyormuş belkide bu yüzden hiç beklemeden hamile kaldım bilmiyorum

Benim de tsh 5 ‘e yakın çıkmıştı, ilk her gün 50’lik euthrox kullandım 0,005 gibi bir değere düştü çarpıntıdan ölüyorum sanmıştım sonra her gün 25’liğe düştüm etki etmedi Şimdi 2 gün 50’lik 5 gün 25’lik alıyorum bakalım ama gebelikte etki ederse ona göre değiştiricez sanırım

Son düzenleme:
Çok geçmiş olsun canımm. Adetimde hiç düzensizlik yok 1 senelik evliyim 2 kere muayene oldum pkodan şüphelenmediler. Bi tiroid canımı sıkıyor

Teşekkürler canım sana da geçmiş olsun Genel olarak yazmıştım sorulunca Tiroid ilaç düzeni oturunca en basit problem merak etme ama düzenli kontrol ettir ilaç dozajını ayarlayıncaya kadar

Doktor tam bir aç karna kullan dedi tiroid ilacını ama ben de zaten ritm bozukluğu var bunu etkiliyor sanki kalbim sıkışıyor arada ve sanki uyku halsizlik yapıyor

Teşekkürler canım sana da geçmiş olsun Genel olarak yazmıştım sorulunca Tiroid ilaç düzeni oturunca en basit problem merak etme ama düzenli kontrol ettir ilaç dozajını ayarlayıncaya kadar
İlaç 2 aylık 2 ay dolmadan gitsem mi acaba

İlaç 2 aylık 2 ay dolmadan gitsem mi acaba

Kesinlikle git Moral bozmak istemem canım ama ritim bozukluğu varsa bir de tshın çok düştüyse kalp için çok zararlı Ben 1 - 2 hafta yaşadım 0’a yakın değer düşüklüğünü vücut olarak hissediyorsun birşeylerin yanlış gittiğini Sağlığın en değerlisi, gerekiyorsa git her hafta kontrol ettir en uygun dozajı bulana kadar Eğer acile gidersen tsh için ilaç kullanıyorum ama değerim düşmüş olabilir bakarmısınız diye hemen kan alıp bakıyorlar aklında bulunsun

Aa çok iyiymiş acilde bakılıyorsa ama acil de insanı süründürüyor. Evet halsizlik var aşırı elim kolum kalkmıyor çok iştahsızım öyleyse 1 ay geçsin veriyim bi tahlil

Anladım canım. Açıklaman için cook sagol rabbim şifa bekleyen herkese şifasını verir inşallah ❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…