DOĞTAŞ - Fantastic Oturma Odası
kızlar oturma odama 2kanepe 2 koltuk olarak bunu düsünüyorum sizce nasıl bide krem rengınde olcak bu takım,kırlentleride fuşya mor olcak nasılll?cok mu sade acaba?
Çok güzel. Güle güle kullanın. Biz evlenirken sadece salon yapmıştık, ayrıyetten oturma odası yapmamıştık. Ama şimdi bir oturma odası yapmaya karar verdik bazen çok gerekli oluyor çünkü. Bu tarz spor takımlar oturma odalarına çok yakışıyor.
Kusura bakmazsanız fiyatını sorabilirmiyim.
Çok güzel. Güle güle kullanın. Biz evlenirken sadece salon yapmıştık, ayrıyetten oturma odası yapmamıştık. Ama şimdi bir oturma odası yapmaya karar verdik bazen çok gerekli oluyor çünkü. Bu tarz spor takımlar oturma odalarına çok yakışıyor.
Kusura bakmazsanız fiyatını sorabilirmiyim.
fiyatı iyi.. ferah. temizliği kolaymış. aynı takıma benzer istikbal best maxi var. ben de onu düşünüyorum. altında küçük de olsa sandığı var yastık battaniye çarşaf koyunca çok rahat yatak hazırlanıyor...
ayyy bunlar kelebek koltuk olarak geçiyor bende kırmızı siyahlısını beyenmiştim bunların nasıl diye sormak hata ben bayılıyorum bunlara resimdeki rengide çok asil duruyor .. doğtaşında kaliteside güzel yani ne kadar kaliteli duruyor resimden bile