Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu nasıl güzel mi sizcee??

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları
Çok rahat ve güzel görünüyor. seçtiğin renkler çok güzel. ben evimi tamamen doğtaştan döşedim çok memnun kaldım. kalitesinden de şüphen olmasın.

çok güzel bence ama rengini açık renk alma benim takımlarımda krem ama pişmanım az bişi deyse leke kalıyor hemen kirleniyor :5:

Çok güzel. Güle güle kullanın. Biz evlenirken sadece salon yapmıştık, ayrıyetten oturma odası yapmamıştık. Ama şimdi bir oturma odası yapmaya karar verdik bazen çok gerekli oluyor çünkü. Bu tarz spor takımlar oturma odalarına çok yakışıyor.
Kusura bakmazsanız fiyatını sorabilirmiyim
.

Çok güzel. Güle güle kullanın. Biz evlenirken sadece salon yapmıştık, ayrıyetten oturma odası yapmamıştık. Ama şimdi bir oturma odası yapmaya karar verdik bazen çok gerekli oluyor çünkü. Bu tarz spor takımlar oturma odalarına çok yakışıyor.
Kusura bakmazsanız fiyatını sorabilirmiyim
.

oncellikle tesekkuler...fiyatı:1kanepe 1koltuk 1de puf olarak 1.700,sanırım kanepe 800cıvarı koltuk 600 pufta 200 küsür fakat"kampanya icin guncellenıo fıyat"yazıo demekkı düşcek,almak icin dogruzaman

fiyatı iyi.. ferah. temizliği kolaymış. aynı takıma benzer istikbal best maxi var. ben de onu düşünüyorum. altında küçük de olsa sandığı var yastık battaniye çarşaf koyunca çok rahat yatak hazırlanıyor...

ayyy bunlar kelebek koltuk olarak geçiyor
bende kırmızı siyahlısını beyenmiştim bunların
nasıl diye sormak hata ben bayılıyorum bunlara
resimdeki rengide çok asil duruyor ..
doğtaşında kaliteside güzel yani ne kadar kaliteli duruyor resimden bile

Back
X