nasıl güvenicez :)

tuuba8822

gerçekten iyi mi geceler ???
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2014
1.287
424
128
35
Arkadaşlar burda satışa çıkardığımız kıyafetleri kargoya veriyoruz evet ama nasıl güvenicez karşımızdakine daha önce yollayan var mı yardm edin lütfen ona göre bikere giyilmemiş harika parçalar var elimde

kapıda ödeme kalktı bi çok yerde
güvenmek zorundayız yapıcak bişi yok
eger güvenmem derseniz ilk önce ücreti havale ettirirsiniz sonra yollarsınız kargoyu

ben çok fazla satış yaptım çogunda da ilk kargoyu yolladım sonra ücret aldım çok şükür yüreği tok insanlarla karşılaştım hep sıkıntı yaşamadım ama sıkıntı yaşayan arkadaşlarda var elbet

memnuniyet ve memnuniyetsizlik toğini takip edersiniz hangi üyelere güvenip güvenmiceginiz hakkında aklınızda bişiler şekillenir

Çok tşkr ederim cnm sayende içim dahada rahatladı

[QU"tuuba8822, post: 38038192, member: 640871"]Arkadaşlar burda satışa çıkardığımız kıyafetleri kargoya veriyoruz evet ama nasıl güvenicez karşımızdakine daha önce yollayan var mı yardm edin lütfen ona göre bikere giyilmemiş harika parçalar var elimde[/QUOTE]

Kapida odeme kalkti cnm hem kapida odemede ayri bi ucret oluyuodu snrm nyse ben burda bircok urun sattim hepsindede ucreti yatrdlr urunu yolladim bikere once urun yolladim.birine ama bu siteden degldi parami yatrmadi bu sitede oyle bisi yasamdm hc msela cuma gnu bi arkdsa urun sattim hemen parami yatrdi o gun bebgmden ckamdm pzrtsi yollucm kargyi bitanesinde bgn yatrdi bgn tatil oldu icin onunkisinde pzrtsi yolucm memnytszlik ve memnyt topigini takip edersn kme gvenblcgni gorusn cnm ins sorun yasamazsn bol satislar olsun :)

Çoookkk t

Kapida odeme kalkti cnm hem kapida odemede ayri bi ucret oluyuodu snrm nyse ben burda bircok urun sattim hepsindede ucreti yatrdlr urunu yolladim bikere once urun yolladim.birine ama bu siteden degldi parami yatrmadi bu sitede oyle bisi yasamdm hc msela cuma gnu bi arkdsa urun sattim hemen parami yatrdi o gun bebgmden ckamdm pzrtsi yollucm kargyi bitanesinde bgn yatrdi bgn tatil oldu icin onunkisinde pzrtsi yolucm memnytszlik ve memnyt topigini takip edersn kme gvenblcgni gorusn cnm ins sorun yasamazsn bol satislar olsun :)[/QUOTE]
Çooookkk tşkr ederim canımmm umarım bende bişeyler yapabilirim :*

evet kapıda ödemeli kalkmadı hem iki taraf için en iyisi hem de hesaba havale ücreti az.

Garantisi yok karşılıklı güven şimdiye kadar sorun yaşamadım
karşı taraf para yatırmadan ürün de gönderdim
yada tam tersi para yattı sonra gönderdim
inşallah bundan sonrada olmaz

Bilgilendirdiğiniz için tşkr ederim kızlar hepiniz saolun bakalım güvenmeden bişey olmaz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…