Merhaba Arkadaşlar şöyle bir derdim var paylaşmak istediğim, erkek arkadaşım evli çıktı.. ilişkimi bitirdim tabi aşık olduğu için bana sürekli bir şekilde ulaşmaya çalışıyor eşinin telefonundan benı arayacak kadar gözü dönmüş, bitirdim nettim uzun zamanlar bırlıkteydık hiç anlamadım oda benım hatam nasıl anlayamadım ama mümkün değildi 7/24 birlikteydik uzun uzun tatiller geceleri görüntülü konusmalar hergun ıs yerımden almalar nasıl anlayabılırdım 3 yıl böyle geçti.. ayrıldım tabi bi kadın bi kadına bunu asla yapmamalı aynısı benım basımada gelebilirdi ne hissederdim o kadında onu hıssettım sevmıstım evet ama yerın dıbıne batsın böyle sevgı hayatımı çaldı zamanımı çaldı kendı çıkarları için ayrıldım bitirdim yeni biri ile tanıştım eski erkek arkadasımın elinden ben tuttum eğitim iş destek oldum manevi olarak sayemde büyüdü aldı başına gitti kendını geliştirmesine yardımcı oldum herşeyi benımle keşfetti diyebılırım yeni tanıştığım kişi tam tersi onun henüz 1,5 2 ay oldu tanışalı çok zeki eğitimli bana yemekler hazırlayan ayağım taşa takılsa kendine dert edicek biri an ve an bırlıkteyız 5 dk ayrı kalsak özlüyoruz bır bırımızı boşluktamıyım yada aşıkmı oldum bu adama anlıyamıyorum ama çok mutluyum en azından dürüst.. kartları açık ve net sorun şu ki güvenemiyorum kimseye bidaha durumu anlatmıstım eskı erkek arkadasım ile olan numaramı hattımı değiştirmemi rica etti bırlıkte huzurlu bır ılıskımız olması ıcın zaten engelledim ama değiştirmelimiyim daha yeni biri için bilmiyorum nasıl guvenıcem inanıcam onuda bılmıyorum ne yaşıyorum onuda bılmıyorum bana biraz yardımcı olabılırmısınız kimseye anlatamıyorum..