- 28 Kasım 2010
- 42.239
- 140.278
- 798
Cift olarak yakismamislar dimi.hayır sağdaki konu sahibesi soldaki arkadaşı..![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cift olarak yakismamislar dimi.hayır sağdaki konu sahibesi soldaki arkadaşı..![]()
Ne olmuşşş???
Ben soldakinin fiziğini daha çok beğendimSıradan , özensiz, anlamsız, gereksiz. Soldaki biraz dombili, bi 10 kilo vermesi lazım. Sağdakinde dert edeceği bişey yok. Aslında bu konunun birderdimvarda işi yok. Ay şikayet mi etsem ne. İhi ihi
Ay ben soldaki derken ekrana bakınca soldaki. Tshirtünde 94 yazanBen soldakinin fiziğini daha çok beğendimsağdaki bi 10 kilo almalı
Evet ben onu beğendim :))Ay ben soldaki derken ekrana bakınca soldaki. Tshirtünde 94 yazan
Çok teşekkür ederimmm kimsenin düşünemediği kelimeleri vurguladığınız içinHanımlar çok yüklenmeyin ya yeni üye kullanmayı bilmiyor belli ki acemiogrenir zamanla atmaması gerektigini
![]()
Acemi olabilir,yanlış yere konu açabilir ama üslup sıfır sıfır sıfır!Hanımlar çok yüklenmeyin ya yeni üye kullanmayı bilmiyor belli ki acemiogrenir zamanla atmaması gerektigini
![]()
Yeni üye oluşuna sığınma bence konuşma tarzının yeni üye olmanla alakası yok. Yeni üyesin ama benden çok konun var konu açmayı öğrenmişsin bence insanları terslemene gerek yok herkes sana ne açıdan diye sordu sen iyi okuyun bilmem ne yazdınÇok teşekkür ederimmm kimsenin düşünemediği kelimeleri vurguladığınız için
Ve herkesinde üstüme gelmesine gerek de yok ayrıcaYeni üye oluşuna sığınma bence konuşma tarzının yeni üye olmanla alakası yok. Yeni üyesin ama benden çok konun var konu açmayı öğrenmişsin bence insanları terslemene gerek yok herkes sana ne açıdan diye sordu sen iyi okuyun bilmem ne yazdın
Burda herkes kendi adına sorular soruyor ama toplanıp soru temsilcisi seçilmiyor ki. Herkes aynı anda konunu görüp 'nasıl yani?' 'ne açıdan?' gibi şeyler sorabilir konu anlaşılmadıysaVe herkesinde üstüme gelmesine gerek de yok ayrıca
Yorum yapmayabilirsiniz hanfendi ısrarla sormadı ki size.. bilse açmaz zatenAcemi olabilir,yanlış yere konu açabilir ama üslup sıfır sıfır sıfır!