Nasıl görünüyoruz?

Sıradan , özensiz, anlamsız, gereksiz. Soldaki biraz dombili, bi 10 kilo vermesi lazım. Sağdakinde dert edeceği bişey yok. Aslında bu konunun birderdimvarda işi yok. Ay şikayet mi etsem ne. İhi ihi
Ben soldakinin fiziğini daha çok beğendim 🤗🤓 sağdaki bi 10 kilo almalı

Hanımlar çok yüklenmeyin ya yeni üye kullanmayı bilmiyor belli ki acemi :KK14: ogrenir zamanla atmaması gerektigini :KK36:

Karşılaştırma yaptığınıza göre iki kadın bir adam durumu var. Terk mi edildiniz?

Off bi de aynı zamanda çekilmiş, bi insan arkadasıyla kendini niye kıyaslar

Çok teşekkür ederimmm kimsenin düşünemediği kelimeleri vurguladığınız için
Yeni üye oluşuna sığınma bence konuşma tarzının yeni üye olmanla alakası yok. Yeni üyesin ama benden çok konun var konu açmayı öğrenmişsin bence insanları terslemene gerek yok herkes sana ne açıdan diye sordu sen iyi okuyun bilmem ne yazdın

Yeni üye oluşuna sığınma bence konuşma tarzının yeni üye olmanla alakası yok. Yeni üyesin ama benden çok konun var konu açmayı öğrenmişsin bence insanları terslemene gerek yok herkes sana ne açıdan diye sordu sen iyi okuyun bilmem ne yazdın
Ve herkesinde üstüme gelmesine gerek de yok ayrıca

Normalde asla boyle yorumlar yapmam ama madem cidden yorum istiyorsun...
Siyah pantolonlu olan kilolu, en az 10 kilo fazlasi var, kilolu olmak onun tercihi ama ustune bir beden kucuk pantolon giymis, bacaklari strech filmle sarilmis gibi duruyor, pantolon belini sıkmış yandan yaglar taşmış, en nefret ettigim goruntu, kiloluysaniz vucudunuzu guzel gosterecek giysiler secin, yaglarini fiskirtacak giysiler degil.
Digerinin pantolon kesimi cok kotu, dikis one dogru kaymis, uzerinde ceket oldugu icin ust bedeni hakkinda yorum yapamiyorum ama ceketi de cok ucuz polyester cakma deri, nefret ederim.
İkiniz de kötü giyinmissiniz, daha vucudunuza uygun ve klas şeyler secin, az alin ama basit gorunmeyen seyler alin (çöp poseti gorunumlu deri cekete vereceginiz parayla cok daha guzel bir jean ceket alinabilir mesela) ve bedeninize uygun seyler giyinin.

Giyim tarzınızı sevmedim. 👎👎👎👎 Bizimle diyilsin
Fiziksel yoruma girmek istemiyorum şimdi bı ton duyar yiyeceğim ama siyah pantolonlu arkadaş biraz çalışmalı.

Back
X