Nasıl görünüyor

Türkiye’de kadınlar böyle el emeği yemeklerini yapıp satıyor, iyi de para kazanıyorlar. Rusya’da bunu yapma imkânın varsa elin de lezzetliyse bence bu yolla da para kazanabilirsin?
Evet ben de öyle istiyorum eşim kafede çalışıyor diye bana söyledi orda çok gerekli baklava falan ben de pişirip satmak istiyorum para kazanmak yani)

Ne güzel işte. Kendinize böyle bir alan açın tabii ki. Bunu yapabiliyorsanız başka tarifleriniz de vardır. Yapıp satın kafanız dağılır. İnşallah kendi işinizi de yapabilirsiniz ileride.
Çok teşekkürler canım

Çocuklardan biri bizim ordan bir kızla evlenecekti. Aileside ondan gelmiş,gelmişkende böyle şeyler yapıp apartmana dağıtmışlardı. İlk ve son kez o zaman yedim bende
İnşaAllah yersiniz ben de kanalımda bıraktım isterseniz bakın ama Rusça konuşuyorum diğer videolara da bakıp yapa bilirsiniz

İnşaAllah yersiniz ben de kanalımda bıraktım isterseniz bakın ama Rusça konuşuyorum diğer videolara da bakıp yapa bilirsiniz
Türkçe açıklama da koyabilirsen çok sevinirim. Azerbaycan Türkçesi'de olur hiç fark etmez hem izleyenin de artar böylece

Türkçe açıklama da koyabilirsen çok sevinirim. Azerbaycan Türkçesi'de olur hiç fark etmez hem izleyenin de artar böylece
İzleyenim artması için Rusça konuşuyorum))ama şu altyazını henüz tam çözemedim hangi dilde konuşuyorum sadece o dilde geliyor

İzleyenim artması için Rusça konuşuyorum))ama şu altyazını henüz tam çözemedim hangi dilde konuşuyorum sadece o dilde geliyor
O alt yazılar otomatik olarak oluşuyor bildiğim kadarıyla. Ama başlığa ve açıklama kısmına Türkçe de ekleyebilirsin. O da yeterli olur. Gören tıklar.

O alt yazılar otomatik olarak oluşuyor bildiğim kadarıyla. Ama başlığa ve açıklama kısmına Türkçe de ekleyebilirsin. O da yeterli olur. Gören tıklar.
Evet o altyazıyı pek çözememişim)o zaman açıklama kısmına ben de yazayım

Apartmanımızda oturan insanlardan geldi. Ve düğün için dağıtıldı. Benim pek böyle takıntılarım yoktur. Dışarıda yemek yediğimiz yerlede pek temiz sayılmaz emin olun.
Takintiniz yoksa o zaman boşverin. Tadını çıkarın. Çoğu yer açık mutfak artık görebiliyorsunuz mutfağı, ev ayrı restoran ayrı.

Apartmanımızda oturan insanlardan geldi. Ve düğün için dağıtıldı. Benim pek böyle takıntılarım yoktur. Dışarıda yemek yediğimiz yerlede pek temiz sayılmaz emin olun.
Bize böyle şeylerle gel Nilü,çok güzel görünüyor.Bizim baklavadan farklı galiba ama eminim tadı çok güzeldir.Ellerine sağlık.
Çok teşekkürler canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…