Pudra, Fondöten, Kapatıcılar Nasıl gizlerim?

pudrakokusu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2012
542
10
Ben daha önce yaklaşık 20,25 kilo vermiştim sonrasında karın ve bel bölgesinde belirgin çatlaklar oluştu neştersiz hemen hemen her yöntemi denedim... kremler, seanslar...
Sorum şu; bunlardan kurtulmak mümkün değil ama gizlemek mümkün mü?
Tv de reklamları dönen şu yaraları, benleri, izleri kapatan fondöten benzeri (bkz:True Cover) alsam gizler mi bu çatlakları... kadınların yüzlerindeki lekeleri yaraları bile gizliyor çatlakları neden gizlemesin diye düşündüm.
Deneyen bilen var mı aranızda? bazen göbeğimin göründüğü güzel kıyafetler giymek istiyorum yerine göre, ama çatlaklarım yüzünden giyemiyorum... Bilgisi olan varsa ve benimle paylaşırsa sevinirim. Şimdiden teşekkürler...

Son düzenleme:
Canım bende yine bu forumda okumuştum çatlaklara iyi geldiğini yazmışlar. 3 tatlı kaşığı kahvenin içine sulu bir limonu sıkıp bulamaç haline gelene kadar karıştırılıyor
daha sonra vücuduna kızarana kadar iyice yedirip sonra ılık suyla yıkanacakmış. vücut hafif soyuluyormuş
2 gün uygulayıp bir gün bekleniyormuş.ben denemedim ama not almıştım belki işine yarar. :)

Canım bende yine bu forumda okumuştum çatlaklara iyi geldiğini yazmışlar. 3 tatlı kaşığı kahvenin içine sulu bir limonu sıkıp bulamaç haline gelene kadar karıştırılıyor
daha sonra vücuduna kızarana kadar iyice yedirip sonra ılık suyla yıkanacakmış. vücut hafif soyuluyormuş
2 gün uygulayıp bir gün bekleniyormuş.ben denemedim ama not almıştım belki işine yarar. :)

Onu ben de gördüm ama sanmıyorum işe yarayacağını :/

canım ince çorap giy, Penti bu konuda çok iyi. Toparlayıcı falan ürünleri var hem de işine yarar. Krem sürdükten sonra ince çorap giyince belli olmuyormuş dene istersen bir. Olmadı BB kremler çıktı artık hem çok zararı olmaz cildine :)

canım ince çorap giy, Penti bu konuda çok iyi. Toparlayıcı falan ürünleri var hem de işine yarar. Krem sürdükten sonra ince çorap giyince belli olmuyormuş dene istersen bir. Olmadı BB kremler çıktı artık hem çok zararı olmaz cildine :)

ama çatlaklar göbeğimde benim, yani beyaz olduğum için bacağımdakiler zaten kayboluyor sadece göbeğimdekiler kırmızı... göbüş çorabı var mı =))

Son düzenleme:
Kahve limon işe yarıyor bende denedim özellikle kırmızıyken müdehale et derim kakao yağı filan sür kese yap

X