Nasıl giyinmeliyim? ~Resimli~

Düz kesim pantolonlar,geniş yakalı bluzlar ya da vatkalı ceketler(omuz vatkalı ceketler cok moda bu ara,özellıkle omuzları işli olanlar),,,etek seçiminde ise diz altı koyu renk etekler ve yıne geniş yakalı bluz ya da ceketler uygun olacaktır bence...etek altına ıse ten renginize yakın ayakkabılar(bacak boyunu uzun ve daha zayıf gosterır),zarif babetler yakısabılır ....nacizane fikrim

Düz kesim pantolonlar,geniş yakalı bluzlar ya da vatkalı ceketler(omuz vatkalı ceketler cok moda bu ara,özellıkle omuzları işli olanlar),,,etek seçiminde ise diz altı koyu renk etekler ve yıne geniş yakalı bluz ya da ceketler uygun olacaktır bence...etek altına ıse ten renginize yakın ayakkabılar(bacak boyunu uzun ve daha zayıf gosterır),zarif babetler yakısabılır ....nacizane fikrim

Ceket hayatımda hiç kullanmadım,yaşıma ağır kaçar diye düşünüyorum ama etek ve pantolon konusundaki fikirlerinizi göz önünde bulundurucam,çok teşekkür ederim.

Dökümlü kumaş düz kesim pantolonlar daha zayıf gösterir ama mutlaka tek renk olmalı.
Eteklerde de yine dökümlü kumaş ve nötr renkler kullanın.
En doğru model bel hattı olan ama bele tam oturmayan eteklerdir.
Göğüs altından itibaren bollaşan elbiseler de çok yakışır.
Ayakkabılarda da kesinlikle zarif ve topuklu modelleri tercih etmelisiniz ki boyun uzun olması dışında bence duruşu bile değiştiriyor :)

Dökümlü kumaş düz kesim pantolonlar daha zayıf gösterir ama mutlaka tek renk olmalı.
Eteklerde de yine dökümlü kumaş ve nötr renkler kullanın.
En doğru model bel hattı olan ama bele tam oturmayan eteklerdir.
Göğüs altından itibaren bollaşan elbiseler de çok yakışır.
Ayakkabılarda da kesinlikle zarif ve topuklu modelleri tercih etmelisiniz ki boyun uzun olması dışında bence duruşu bile değiştiriyor :)

Göğüs altından itibaren bollaşan elbiseler beli daha ince göstermez mi?
Sanki belimi daha ince gösteriyor ve bu nedenle alt kısmımın genişliği daha çok ortaya çıkıyor gibi?
Çok teşekkür ederim fikirleriniz için:KK71:

Son düzenleme:
Modeline göre değişir bele kadar dökümlü belden bollaşanlar daha uygun olabilir o zaman :)

kalçalarından rahatsız isen kalçalarını örten hırkalar kullan hem çok şık hem kullanışlılar..

$duhastdasaussehendasman.jpg $31250912024.jpg $41252555550.jpg $wirbrauchenvielejahrebi.jpg $bullandbearsonbaharkis6.jpg $monbebeohmonchouchouisc.jpg $elleninspire.jpg
images
images

tulum yakışıyor canım bacakların belli olmuyor o zaman ayrıca diz hizasında etekler bacaklarını belli etmez ki. aksine üst bacakların kalın alt bacakların ince oldugu için zayıf gösterirsin belin zaten yokmuş. bence dene özellikle pileli ya da düz ama çok dar olmayan etekler (üzerindeki elbisenden az daha uzun olursa ) hoş oluyor.

images
missoni-for-target-1.jpg
missoni-for-target-8.jpg

bak canım bu bayan senden kilolu..uzun hırka giymiş ama renk uyumu çok kötü..bu bayanı koyu renk bir kot mesela lacivert taşlanmış bir kot,üzerine geniş bir t,shirt ki t-shirtü istediğin renk seçebilirsin üstün müsait..hırkayı da yine koyu renklerde düşünürsen çok daha zayıf ve şık bir bayan olarak görürsün..bikaç tane üstüste bileklik yada bilezik, zımbalı veya halkalı büyük boy bir çanta, ayagına burnu kapalı bir topuklu ayakkabı veya düz taban dize kadar bir çizmeyle harika olur bence :)

Fikirleriniz,emeğiniz için hepinize çoook teşekkür ederim
Bugün hiç uğrayamadım buraya malum bayram temizliği falan:KK1:
Ama mutlaka değerlendirmeye alıcam fikirlerinizi çok teşekkür ederim:KK71::KK71::KK71:

bence kıyafetlerini hep ''kalçanı küçük gösterenlerden'' seçme. kalçanı büyük gösteren veya olduğu gibi gösteren kıyafetlerle de güzel görünebilirsin.

bunun dışında yandan basenlerin başladığı bölümün hizasında etekler(tam anlatabildim mi bilmiyorum ama) kalçayı saklar.:KK55:

X