Bebek Beslenmesi Nasil Giydiriyosunuz

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
bende henuz 10 gunluk anneyim:)))
ben elimden geldigince tek kat giydiriyorum, kis oldugundan dolayi altinta citcitli zibini we ustune takimini giydiriorum. bende annemle bu konuda hep catisiyorum, anneme kalsa bebegi sarip sarmaliyo, bi turlu laf anlatamamaktan dertliyim((((((
bebeklerin vucut isisi yetiskinlere nazaran yuksek, we onlari kat kat giydirirsek vucut isilari giderek yukseliyor, we daha sonra ateslenip usumesine neden oluyor.. yada isi degisiminden cok rahat etkilenip kolayca hastalanmasina sebep oluyor..
bu sebeple elimden geldigince tek kat giydirmeye calisiorum, yatarken sadece gobeginin ust yanina kadar battaniyesini ortuyorum karni we ayaklari sicak olsun diye o kadar o da sadece uyurken.. anneme kaldigi zaman, cocuk uyurken surekli kizariyo bozario bunaliyo belli(( we ben uyarinca ne yazikki kiriliyo guceniyo ben iki cocuk yetistirdim falan diye ws ws... (((
malesef bazen buyuklerimizin dogru bildiklerinin cogu yanlis

ben 23 derecede tutuyorum kısakollu bady üzerine penye alt üst giydiriyorum altında kilotlu çorabımız oluyor uyandığında yelek giydiriyorum daha sonra çıkarıyorum ....nasıl alıştırırsanız öyle gidiyorrrr...

kombiyi yaktığımız için evde kısa kollu badi çorap ve tulumunu giydiriyorum devamlı ellerini kontrol ediyorum soğuksa hırka giydiriyorum..

aynen canım. ama bizimki hep yerlerde yuvarlandığı için yeleğini çıkaramıyorum. yer daha serin gibi. bir de yatarken da kilotlu çorapla yatırıyorum, sürekli üstünü açtığı için çıkarmaya korkuyorum ama rahat edemez gibi geliyor. sen çıkarıyor musun?

ıcıne uzun kollu yada yarım kollu bady,uzrınede pijemalarını yada tulumunu gıydırıyorum ,uyanınca uzerıne penye yelek gıydırıyorum bı sure sonra cıkarıyorum ,altına kılotlu corap gıydırmıyorum sankı rahatsız olurmus gıbı gelıyor ,ama havalar ıyıce soguyunca mecburen gıydırıcez sanırım

benim kızım yaklaşık ikibuçuk yaşında kilotlu çorabı bende çıkarmıyorum sıcak tutuyor...yoksa normal çorabı kendi çıkarıp öyle yerlere basıyor ...takip edemiyorum..

benim oğlum kalın giyinmekten nefret ediyor.basıyor çığlığı,çırpınıyor. ev 21-22 derece. yarım kollu çıtçıtlı.üerine penye pijama ve çorap.uykudan uyanınca yelek giydiriyorum sonra çıkarıyorum.arkdaşlar kızıyor üşüyecek diye ama sıcağa da alışmasın fazla istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…