• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi Nasil Giydiriyosunuz

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
ben hep içine bir cırt cırtlı fanila mevsimine göre üzerine uzun kollu veya tişört kollu ama ince bir buluz altına ince bir kilotlu çorap onun üzerinede pijama altı giydirdim havanın durumuna görede süeter giydiriyordum dıjarı çıkarırken bunların üzerine tulum ve şapka ve birde bahtaniye alırdım hiç hasta olmadı

Gece yatarken nasıl giydiriyorsunuz kızlar ben içine çıtçıtlı body ve üzerine uzun kollu bir penye altına pijama giydiriyorum ama sanki fazla gibi geliyor örneğin bana kısa kollularla yatarken bile sıcak geliyor gerçi bizimki kollarını kesinlikle örttürmüyor hep açıkta kalacak o kollar mutlaka

Şükran gece bende altına tek kat üzerinede bir body, bir t-shirt giydiriyorum. Ben zaten kolları çok hareket ettiği için çok örtmüyorum.

Edacım t-shirtin kısa kollumu uzun kollumu acaba?Benim kızın da kollar hiç durmuyor.

Genelde kısa kollu oluyor, ben hala zıbında kullanıyorum eğer içinde zıbın varsa üzerine sadece bodylede yatırdığım oluyor

soyacam derken çocugu zatüre etme aysel daha havalar çok ısınmadı

cocugun ne kadarlık canım.............................................

ayseseda ben zaten soymak istemiyorum malum her şeye nane görümceler vardırya bendede var onlardan bi tane bebişim 3,5 aylık canım şu andada çıtçıtlı bady penye takım kısa çorap olarak giydiriyorum onlara kalırsa bu havada dediğin gibi allah korusun zatürre bile olurdu yani

yorganın altında çok üşümez kalkınca bende biraz daha giydiriyorum ama herkesin evinin ısısı, ortamı farklı. Herkes kendi evine göre ayarlamalı, sobalı evde olan var, kombili evde olan var ve çok ısıtan ya da ılık tutan var. Ben kızımı bayacak kadar sıcağa alıştırmıyorum ama buz gibi evde de alışsın diye yaşamıyoruz.

bizimde aynı ılık bi ortam çok sıcak yada soğuğa alışırsa atıyorum bi misafirliğe gittiğimizde aynı ortam gerekecek herkeste kendi evimizin ortamını bulamayız o yüsden ılık tutmaya çalışıyorum birde ben uyurken kollarını sarıyorum kızlar yoksa çok hareket ettirdiğinden kendini uyandırıyo yada yüzünü çiziyo bende battaniyeyi bedeninin altına kıstırıveriyorum daha rahat bi uykusu oluyo kızımın

Off imkanı yok ayselcim sarmamın bizimki öyle sinirliki kollarını sarmak istyorum kıyamet kopuyo çünkü uyurken üstünü çok açıyo bide elleri hep yüzünde sabah bi bakıyorum battaniyesi yerde uyurken tepikliyo düşürüyo bir ara havalar güzel ısınmıştı petekleri kapatmıştım şimdi ise kış tekrar geldi sanki mecburen açtık bizde.

ilk başlarda benimkide istemiyodu ama alıştı bide uyuturken diilde uyuduktan sonra sarıyorum sonuçta onun rahatı için istersen bide öle dene öteki türlü kendini döve döve uyandırıyo elini sürekli suratına vuruyo

ben doğduğundan beri çıtçıtlı body üzerine de pijama ya da tulum giydiriyorum sadece ayaklarına 2 kat giydiriyorum üşütüp gaz yapmasın diye

Ben tüm evi sabit 23 derecede tutuyorum. Çınar prematüre olduğu için doktorumuz odası 21 derecenin altına düşmeyecek dedi. Kendi giyindiğimden 1 kat fazla giydiriyorum oğlumu. Şuan üzerinde atlet, yarım kollu bady ve patikli pijaması var. Pijama altlarını patikli tercih ediyorum. Ayaklarını üşütünce gaz problemimiz yineleniyor

gündüz; yarım kollu atlet body üzerine uzun kollu body altına eşortman ayağında kalın çorap. sadece uyanınca yelek giydiriyorum 10 dk sonra onu da çıkartıyorum.

gece; yarım kollu atlet body, ince bir tulum tulum patikli olduğu için ayağına çorap giydirmiyorum, üzerine elyafsız çok da kalım olmayan bir uyku tulumu. üzerine birşey örtmüyorum döne döne uyuyor.

Bende ik zamanlar çok giydiriyordum ama korktum alıştırmak iyi değil.Gündüzleri yarım kollu badi üstüne benye badi altına kiltolu çorap ve eşofman altı.GEceleride ayaklı benye uyku tulumu giydiriyorum.Erkek ocuğuna kilotlu orabın bi sakıncası olmaz dediler ben başlarda tereddüt ettim ama yeğenlerimde erkek onlarda giydi.Ben tereddüt edince ablam bak benimklerde bişey yok diyor :))

erkek bebeklerde kilotlu çorap sakıncalı değil canım,çok sıkı sıkı olmadıktan sonra niye sakıncalı olsun.bende giydiriyorum arasıra ama sadece dısarı cıkarken.yatarkende çıkar bence,normal kısa çorap giydir.ben altından uzun kollu badi,üstüne de eşofmanlarını giydiriyorum,ayağında da çorap

bende gundüzleri uzun kollu cıtcıtlı body üzerine penye body altınada külotlu çorap ve eşofman giydiriyorum çorap giydiremiyorum çıkarıyor cünkü çare külotlu çorap birde yumusak ayakkabıları var onları giyiyor gecede uyku tulumuyla uyuyor

askılı body üzerine uzun kollu body altına külotlu çorap en üste de eşofman takım
gece yatarken kalım eşofmanlarını giydiriyorum

Back