Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
4 erkeğim ve ben:))
Kayıtlı Üye
kızlar kış geldi malum.bebeğim 1 aylık üzerine 3 kat ince penyeyle ya örgü yelek ya da örgü hırka giydiriyorum.altına 2 tane ayaklı ince penye pantolon giydirip belden aşağısını pazen battaniyeyle sarıyorum..ama üşüyor mu bilmiyorum.her şey üük geliyor çünkü ayakları uzun geliyor kadifelerin.siz nasıl giydiriyorsunuz acep.burası ılıman bir yer bu arada
odanın sıcaklıgına dıkkat ettıkten sonra cocuguda okadar bunaltmanın bı anlamı yok. Benim cocuklarım hazıran ayında dogmuslardı geceleri bile pencereyi acık bırakırdım, sıfır kollu badiyle yatırırdım. Fazla sıcağa alıştırmak iyi değil.
Evet neticede yeni doğan bebek canı ne arıyorki ısınsın.
2kat ince ayaklı penye pijama gayet iyi. E içinede uzunkollu çıtçıtlı badisini onun üzerine penye pijamanın üstü tamam ama devamlı cocugun üzerinede yelek olsun ki sırtı sıcak olsun üşütmesin burnuna bak kulaklarına bak soguksa eger cocugun üşüdüğünü anlarsın zaten,üç cocuk annesi aslında bunun ıcın konu acmaya gerek gormemelı neticede tecrübeli bi anne
güle güle büyüt bebegini hayırlı ömürler diliyorum...
Kayıtlı Üye
teşekkür ederim yorumunuz için.tecrübeliyim evet ama ikizlerim yaaza doğru doğmuşlardı onlar kışa büyümüşlerdi nasıl giydireceğimi biliyordum ama bu oğlum çok minik şaşırıyorum biraz
E ozaman masallahınız var ikizlerini iyi bi haftada doğurmuşsunuz ki bu bebişe ufak diyorsunuz. Konuyla alakasızda bişeyi merak ettim ikizleriniz normal yolla olduysa eğer bu bebeğe hamile kaldığıınızda kkorkmadınız mı buda ikiz olur diye?
Kayıtlı Üye
E ozaman masallahınız var ikizlerini iyi bi haftada doğurmuşsunuz ki bu bebişe ufak diyorsunuz. Konuyla alakasızda bişeyi merak ettim ikizleriniz normal yolla olduysa eğer bu bebeğe hamile kaldığıınızda kkorkmadınız mı buda ikiz olur diye?
merhabalar tekrar:)) siz de ikiz bebeklere sahipsniz sanırım.benim ikizlerim 36. haftada doğdu biri 1900 gr diğeri 2450 gr doğdu.onlar küçük doğdu bu bebeğim 3.500 kilo doğdu.ben ufak derken kışın küçük olmasından bahsettim diğerleri 30 nisanda doğmuştu kış geldiğinde büyümüşlerdi ne giydireceğimi biliyordum demek istedim.şimdiki bebeğim 1 aylık o yüzden bilemiyorum demiştim acaba sıkıyor muyum kıyafetlerle ya da üşüyor mu diye..
ikizlerim normal yolla oldu bu bebeğim sürpriz yumurta oldu.korktum tabi ikiz olur diye.2 ay ağladım ama aldırmayı hiç düşünmedim.çünkü doğunca onu çok seveceğimi biliyordum.zaten kendiliğinden olmasaydı bir daha da cesaret edemezdim..siz de kolaylıkla büyütürsünüz inşalla