• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama nasıl gider bu kızıllık off =(

çok teşekkür ederim herkese ama burdaki yorumlara bakmadan boyadım ben yine saçımı =/
koyu kakao aldım palettenin yeni serisinden kapattı kızılı ama siyah gibi oldu yine kapkara oldum ya =/ aynaya bakmak istemiyorum =(
arkadaşım da boyamıştı saçını siyah gbi olmştu şimdi açıldı kahve gbi bişi oldu benm de umudum o yönde beyaz sabunla yıkıcam şimdi sürekli saçımı.alttan sırıtrlar yne ama napayım artık onlardan da kestrerek kurtulurum.1 hafta önce falan da kestrmştm zaten saçımı yine kestrircem ara ara.1-2 ay sora falan da istediğim renge boyarım heralde.bi ton boya var saçımda ya herkes saçınla bozdun kafayı diyor.adam gbi bi renk tuttrsam içim yanmayacak...

cnm bnm ya bu msj ını şimdi okudumm.. benim dediğime yakın bişi yapmışsınn sanırımm.. sakın saçlarına sabun sürme semsert bi hale getirirsin saçlarını :1no2: eğer çabuk akmasını istiosan boyanın avon un bi şampuanı var deli gibi akıtıyo boyayı... onu bul bi şekilde bence. öptmm tatlım.

gözdecim kızıl saç güzel ama sadece kızıl olunca..bakır kızıl arası saçlar böyle neye benzedigi anlaşılmıyo güneşte gölgede arada kalınca bende sevmiyorum..ama düz kızıla bayılırım bendee ..acaip hoşluk katıyo insana:)

cnm bnm ya bu msj ını şimdi okudumm.. benim dediğime yakın bişi yapmışsınn sanırımm.. sakın saçlarına sabun sürme semsert bi hale getirirsin saçlarını :1no2: eğer çabuk akmasını istiosan boyanın avon un bi şampuanı var deli gibi akıtıyo boyayı... onu bul bi şekilde bence. öptmm tatlım.

3 gündür her allahın günü yıkıyorum saçımı aksın gitsin diye :D:D
demek böyle devam etsem semsert olcktı yumuşacık saçlarım =/
sağol canım bulmaya çalışayım bari dediğin şampuanı...

cnm kahve tonlarında boyarsan kesinlikle siyah gibi duuruyo...kumral içindede kızılık var..küllü kumral dene derim bu sefer..onda kızılık yok..kutu üzerindeki resimdende koyu tutcagı için kahve tonlarında olur..bi kaç kez küllü kumrala boyarsan kurtulursun cnm..

bikaç hafta sonra boyıcam yine zaten küllü kumral alıyım madem canım çünkü yıkadıkça yne sırtmaya başldı kızıllar nası iştir anlmadım benneyaptımki
hoş saçlarımın yancağını bilmesem hemen gider alırım ama:1no2:
tşk ederim canım

nedemek cnmm gerçektenn küllü kumraldan başka seçenek yok cnmm kahve tonları siyah oluyorrrr kızıllık gider ama siyah bi saç istiyosan yap..küllü kumralla bii kaç kez üstüste boyarsan bence o kızıllık gider cnm..

kızlar saclarım sarıydı altı ay önce koyu kestane yaptım bir ay öncede aralara platin röfle yaptrdım tekrar aradaki renkleri nasıl acarım tekrar sarı boya denedim acmadı yaaaa cok sinir oldum

kızlar saclarım sarıydı altı ay önce koyu kestane yaptım bir ay öncede aralara platin röfle yaptrdım tekrar aradaki renkleri nasıl acarım tekrar sarı boya denedim acmadı yaaaa cok sinir oldum

hemşom benim:)toz açıcı al saçın uzunsa iki yemek kaşıgı yeter saçın kısa ise bi yemek kaşıgı yeterli..içine saç boyasının sıvıları(peoksit) varyaa ondan koy uzunsa 3 tane sıvı kısa ise iki sıvı koy..saçına sür fazla beklemiyosun 15 dk falan..zaten anlıyosun açıldıgını..ama koyu kestane kısımlarında biraz açılır..bide boyayacak kişinin eli hızlı olmalı..ben yengemin saçı kızıldı bu şekilde açtım onunkini fazla beklettim sonrada karamele boyadımm..kendin yaparsan saçını yakarsın..

gözdecim kızıl saç güzel ama sadece kızıl olunca..bakır kızıl arası saçlar böyle neye benzedigi anlaşılmıyo güneşte gölgede arada kalınca bende sevmiyorum..ama düz kızıla bayılırım bendee ..acaip hoşluk katıyo insana:)

Evet canım haklısın.
Bakır kızıl arası saçlar gerçekten hoş durmuyo.

ya ben yine kurtulamadım bu kızıllıtan
boya aktı saçımdan hatta ondan sonra yani koyu kakaoya boydıktan dayanamayıp yine boyamıştım pek olmamıştı az bişi rengini açmıştı şimdi boya aktıkça yine kızıllar çıktı üstelik baz yerler acayip kızıl balyajlı gibi :D:D diplerde böyle kumral gibi acayip bi renk karışıı var saçımda rahat 5-6 renk var =/

canım artık oynama saçınla bişiy getirceksin saçlarının başına
kızıllık açııcısız geçmiyor 2 yıldır kızıla boyamıyorum kahve tonlarına boyuyorum yinede kızıllık oluyor ama buda hoşuma gidiyor kızıl kahve oldualkisalkisalkis
elden bişiy gelmiyor açıcı kullanmayı göze alamıyorum saçım çok uzun kestiremiyomda
saçın kısaysa farklı bir kesim yap 15 gün sonra küllü bir renk demişler ona boya bir ay falan saçına karışma canım bencesengözlerimebaksanab

saol canım bişi yapmıcam zaten artık arkadaşlarım da çok kızıyo ölcen bu kadar kimyasaldan diyolar kimya okuyorum ben bi de ne biçim kimyacısın zararını bilmiyomusun diyolar :D:D kestrp kurtulmak var ma kestrmem artık saçlarımı böyle kalsın napıyım =/

yaklaşık 2 ay önce saçlarımı akaju kızıl kestane ile boyamıştım normalde pek belli olmadı ama güneşte çok kötü parlıyor kötü bir kızıl ! kozmetiğe sorup boya aldım koyu kumrala falan boyadım olmadı neyse kalsın dedim alışmıştım ta kiii geçenlerde güneş altında bi resim çektirinceye kadar ! resmen kızıldı hem de çok kötü bi kızıl. sonra yine bi hafta önce kumrala boyadım belki bu defa olur diye ama gitmedi yine aynı.nasıl gidecek bu kızıllık bilmiyorum ya.aslında direk siyah yapsam gider heralde ama istemiyorum siyah ben =( n'apabilirim kızlar yardımcı olun nasıl çıkcak bu renk saçımdan =( açık kahve istiyorum ben yaaa =(

bende akaju kızıl düşünüyorum hangi ton cıkıyor bi resim yada acıklık getırmisin buarada tamamen kızılın gitmesi icin biraz akmasını bekle sonrada kolestonun koyu kestanasi 1 ay arayla sür cok koyu falan olur diyorsan bekle önümüz yaz akar heryıkadında deniz havuz sacının rengini aktırır eger bu kızıl yada sarı renkler olursayerimseniben

arkadaşlar boya siliciler varmış.kızılı tamamen akıtıyormuş.oreal değil.saça zarar vermiyormuş.30 lira civarında filanmış

bende akaju kızıl düşünüyorum hangi ton cıkıyor bi resim yada acıklık getırmisin buarada tamamen kızılın gitmesi icin biraz akmasını bekle sonrada kolestonun koyu kestanasi 1 ay arayla sür cok koyu falan olur diyorsan bekle önümüz yaz akar heryıkadında deniz havuz sacının rengini aktırır eger bu kızıl yada sarı renkler olursayerimseniben

canım elimde resim yok saçımın tam olarak o rengi de kalmadı zaten arada kızıllıklar var o kadar ama şöyle söyliyim ne renk olduğu belli olmayan bi renk çıkıyor ortaya.kötü bi renk yani ben beğenmedim.güneşte bambaşka bi renk olouyor sanki böyle kızıla boyamışsında akmış gbi yapma derim bence ama sen bilirsin yinede =/

saol canım bişi yapmıcam zaten artık arkadaşlarım da çok kızıyo ölcen bu kadar kimyasaldan diyolar kimya okuyorum ben bi de ne biçim kimyacısın zararını bilmiyomusun diyolar :D:D kestrp kurtulmak var ma kestrmem artık saçlarımı böyle kalsın napıyım =/

arkadaşım bence kuaföre gitsen bu kadar yıpranmazdı saçın zaten 3 4 belki daha fazla boyamayla yıpratmışsın saçını çok oynamışsın saçınla eğer kuaföre gitsen bu kadar zaman işlem görmektense 1 kere işlemden geçerdi saçın inan bundan daha az yıpranırdı açsa bile saçını.hemde bu kadar sinir stres olmadan memnun çıkardın ordan.bilmiyorum ama bu benim tavsiyem.artık zaten saçınla çok oynamışsın ama zararın neresinden dönsen kar bence.

Valla en temizi kuaföre gidip boyayı akıtmak,daha önce benimde başıma gelmişti malesef bende röfle setiyle açtım önce sonrada küllü açık kumrala boyamıştım tabi riskli bi işti ama saçım yanmamıştı sen zaten yeterince yıpratmışsın bence saçınla daha fazla oynama yoksa yanabilir saçların

Back